TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Geometry of Soul – Simona Semen primavara-vara 2013

Geometry of Soul – Simona Semen primavara-vara 2013

Geometry of Soul, colectia Simonei Semen pentru sezonul primavara-vara din acest an, este o poveste despre femeia moderna care isi construieste o lume proprie in care sufletul si latura ei spirituala dialogheaza armonios cu arhitectura si spatiul social. Moda devine limbajul care face posibila aceasta comunicare.

In cadrul colectiei, elementele de geometrie urbana sunt asociate imprimeurilor tibetane. Culorile intense si vibrante se alatura tonurilor de bej si negru, creand o armonie intre taieturile minimale si maximalismul printurilor etnice.

Campania realizata de fotograful Vali Barbulescu si de Alin Galatescu – ca art-director – a explorat spatiile din Bell’Agio Casa. Decorul reflecta raportul intre geometrie si culoare, unul dintre elementele centrale ale colectiei.

Colectia este disponibila spre vanzare pe www.simonasemenstore.com sau in studio-ul din Intr. Lt. Dumitru Lemnea nr. 3, Sector 1.

Fotograf: Vali Barbulescu
Art Director:
Alin Galatescu
Model:
Delia Tudose
Make-up:
Alina Brailescu Academy
Accesorii:
Simona Semen
Incaltaminte: Il Passo

Sursa info si foto: Simona Semen

PUBLISHED ON 09.04.2013

more in Newsroom