RED CARPET

Covorul rosu de la The...

Covorul rosu de la The Fashion Awards este printre preferatele mele….

RED CARPET

Emma Watson. Vestimentatia ca declaratie...

Tinutele cu care Emma Watson paseste pe covorul rosu si nu…

ARTA & DESIGN

Culoare & lumina. Fotografiile artistei...

Modul in care Elizaveta Porodina foloseste lumina si culorile e emblematic…

EDITOR'S CHOICE

Poezia lucrurilor simple

E greu sa vorbesti despre simplitate in aceste vremuri incerte, in…

TINUTA SAPTAMANII

Angelina Jolie si rochia ei...

Rochia Versace purtata de Angelina Jolie la premiera filmului Eternals de…

HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

Amintiri

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si a pietelor se schimba, iar oamenii se transforma din simpli trecatori in spectatori. Cred ca aceste intamplari contribuie in felul lor la o legatura mai stransa, in primul rand, intre locuitori si spatiul in care traiesc, dar si intre calatori si destinatia lor de vacanta. * Muare Experience - Duchamp Pilot la FITS 2016 / Foto: Arhiva personala Am scris de multe ori ca mi-e drag orasul natal, pe care inca il numesc si simt acasa desi nu mai locuiesc de mult timp in el. Una dintre perioadele preferate in care imi place sa fiu prezenta e cea in care se desfasoara Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS). Nu are loc doar dupa usi inchise, ci si pe strazi sau in piete, iar asta il face accesibil tuturor si se simte. Atmosfera lui cuprinde orasul ca o sarbatoare. Cum prinde viata un oras La sfarsitul verii, dupa un an in care s-a desfasurat online, festivalul a revenit si in strada. In cifre, cea de-a 28-a editie ar arata cam asa, potrivit sibfest.ro: 600 de evenimente fizice, online si hibrid, la care au participat peste 2000 de artisti din aproape 40 de tari, totul pe parcursul a 10 zile. In emotii, festivalul nu poate fi masurat prin simple adunari pentru ca fiecare are propriul barometr...

Inapoi Inainte
Geometry of Soul – Simona Semen primavara-vara 2013

Geometry of Soul – Simona Semen primavara-vara 2013

Geometry of Soul, colectia Simonei Semen pentru sezonul primavara-vara din acest an, este o poveste despre femeia moderna care isi construieste o lume proprie in care sufletul si latura ei spirituala dialogheaza armonios cu arhitectura si spatiul social. Moda devine limbajul care face posibila aceasta comunicare.

In cadrul colectiei, elementele de geometrie urbana sunt asociate imprimeurilor tibetane. Culorile intense si vibrante se alatura tonurilor de bej si negru, creand o armonie intre taieturile minimale si maximalismul printurilor etnice.

Campania realizata de fotograful Vali Barbulescu si de Alin Galatescu – ca art-director – a explorat spatiile din Bell’Agio Casa. Decorul reflecta raportul intre geometrie si culoare, unul dintre elementele centrale ale colectiei.

Colectia este disponibila spre vanzare pe www.simonasemenstore.com sau in studio-ul din Intr. Lt. Dumitru Lemnea nr. 3, Sector 1.

Fotograf: Vali Barbulescu
Art Director:
Alin Galatescu
Model:
Delia Tudose
Make-up:
Alina Brailescu Academy
Accesorii:
Simona Semen
Incaltaminte: Il Passo

Sursa info si foto: Simona Semen

PUBLISHED ON 09.04.2013

more in Newsroom