AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Eyeliner Look

Alungeste forma ochilor, intensifica privirea, contureaza lookuri sofisticate… Nu este de mirare ca machiajul cu tuse de eyeliner a devenit un clasic. Multiplele lui interpretari il recomanda pentru orice moment al zilei si pentru diferite dress-code-uri, iar cand vine vorba de ocazii speciale acest machiaj ocupa cu eleganta un loc in topul preferintelor.

Din acest motiv, am invitat-o pe make-up artistul Alina Brailescu, trainer la scoala de make-up ABA Academy, sa ne dezvaluie cum se realizeaza pas cu pas un machiaj cu eyeliner, perfect pentru noaptea de revelion. Ea ne prezinta in continuare fiecare etapa din realizarea unui machiaj profesionist, alaturi de sfaturi utile care sa inlature reticenta pe care unele dintre noi o avem atunci cand vine vorba de aplicarea cu precizie a tusului.

Daca vrei sa iti dezvolti pasiunea pentru machiaj, afla mai multe despre cursurile ABA Academy pe abacademy.ro sau pe Facebook ABA Academy!

Foto tutorial: Cristian Dobre
Foto vedete: Hepta.ro

Pas cu pas

PUBLISHED ON 29.12.2014

more in Beauty Lines