EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Expozitie Madalina Andronic, Flavia Lupu si Felix Aftene @ Art Yourself Gallery

Expozitie Madalina Andronic, Flavia Lupu si Felix Aftene @ Art Yourself Gallery

Artistii Madalina Andronic, Flavia Lupu si Felix Aftene isi prezinta lucrarile de grafica si pictura la Art Yourself Gallery. Vernisajul expozitiilor are loc marti, 12 martie 2013, de la ora 19:00.

La parterul galeriei, Felix Aftene iti propune sa pasesti in universul “Taxidermia”. Flavia Lupu te invita apoi intr-o calatorie in “Space and Time” la primul etaj, iar la mansarda, vei intalni “Fata in Gradina de Aur” ilustrata de Madalina Andronic.
Expozitiile pot fi vizitate pana pe 30 martie 2013, de luni pana vineri, intre orele 12 si 19, si sambata, intre orele 12 si 15. Sediul Art Yourself este in strada Nicolae Ionescu, nr. 11, sector 1, Bucuresti (in vecinatatea parcului Kiseleff).

Foto main: Madalina Andronic
Afis: Art Yourself

PUBLISHED ON 11.03.2013

more in Newsroom