EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Expozitie Corneliu Dragan-Targoviste @ Elite Art Gallery

Expozitie Corneliu Dragan-Targoviste @ Elite Art Gallery

Artistul Corneliu Dragan-Targoviste prezinta cele mai recente lucrari ce-i poarta semnatura, in cadrul expozitiei 'Martisor' de la Elite Art Gallery. Deschisa pana pe 15 martie 2013, expozitia reuneste acuarela, pictura si grafica.

In lucrarile expuse predomina peisajul citadin in care personajele circula, traiesc si sunt trezite la viata de culorile ce le contureaza. Nici zona rurala nu este uitata, casele si peisajele fiind emblematice in aceste lucrari. Intreaga expozitie reprezinta rodul muncii din ultimul an”, declara Corneliu Dragan-Targoviste.

Cu putin timp in urma, artistul bucurestean a participat la Expozitia Internationala de Acuarela de la Shanghai, fiind singurul roman prezent la aceasta Bienala. Talentul sau a fost remarcat si de reprezentatii Societatii Acuarelistilor din Birmingham, Dragan-Targoviste devenind de curand si singurul acuarelist roman ce face parte din acest club prestigios. Societatea Acuarelistilor din Birmingham reuneste in prezent 81 de artisti britanici si internationali.

Prezent la vernisajul expozitiei desfasurate pe 5 martie, criticul de arta Marius Tita considera ca: „Pictorul Corneliu Dragan-Targoviste este o revelatie constanta a creatiei plastice contemporane. De fapt, preferam sa ne rasfatam descoperind mereu minunile pe care ni le daruieste la fiecare simeza, stiind ca o expozitie Corneliu Dragan-Targoviste ne releva orizonturi noi si apropieri pline de placutul mister al descoperirii. Dupa o intensa imersiune in paradisul de acuarela, a venit si clipa asteptata, a coborarii acrilului pe paleta si panza, a revenirii la tusa zabovita, mangaiata, modelata.”

De-a lungul timpului, lucrarile lui Dragan-Targoviste au fost prezentate in numeroase expozitii atat in Romania, cat si in tari precum Franta, Turcia, Canada si Germania. Lucrarile lui sunt incluse si in diferite colectii particulare si de stat din Romania, Israel, Franta, Germania, Turcia, Spania, Federatia Rusa, Statele Unite, Elvetia, Cehia, Belgia, Olanda, Brazilia, Mexic sau Marea Britanie.

Expozitia de la Elite Art Gallery poate poate fi vizitata, de luni pana vineri, intre orele 11:00 – 19:00, iar sambata intre orele 10:00 – 14:00, pe Strada Academiei, nr.15, din Bucuresti.

Sursa foto: Gabriela Alba

PUBLISHED ON 06.03.2013

more in Newsroom