HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Dior-backstage-makeup.com: o experienta digitala unica

Dior-backstage-makeup.com: o experienta digitala unica

Pe 16 februarie, Dior lanseaza dior-backstage-makeup.com, un site ce dezvaluie imagini unice din timpul pregatirilor pentru marile prezentari de moda, noutati in materie de produse de makeup si trenduri, dar si sfaturi profesioniste cu ajutorul carora sa obtii cele mai frumoase lookuri.

Scufunda-te in atmosfera febrila din culisele prezentarilor de moda ale casei Dior si descopera ultimele trenduri in moda si in machiaj! Accesibile si usor de urmarit, filmele demonstrative de la sectiunea Behind the Scene ofera sfaturi si mici secrete legate de aplicarea produselor de makeup. In cadrul primei editii, Emily Weiss, un Beauty Blogger recunoscut in toata lumea pentru experienta sa in Makeup, a fost invitata sa contribuie la imbogatirea creatiilor Dior.

In fiecare sezon, o noua colectie de makeup de la Dior se inspira din prezentarile si din bogatia istoriei Casei Dior. Multiplele variante de machiaj care interpreteaza ideile majore ale sezonului respectiv vor fi incluse intr-un film demonstrativ la sectiunea dedicata colectiilor.

Produsele cheie si alte colectii eveniment sau exclusive sunt prezentate la sectiunea Wanted. La Must Have, vor fi incluse cele mai importante scene din culisele prezentarilor Dior Makeup, detaliind inspiratia, secretele creative si realizarea produselor Dior Makeup, alaturi de sfaturi legate de aplicarea acestora, prezentate de makeup artisti profesionisti.

Dior Gallery ofera o incursiune fotografica in culisele creatiilor Dior. Filmele ilustreaza energia si creativitatea intensa a ceea ce inseamna Dior Makeup. Iata un preview al universului dior-backstage-makeup.com!

Foto: Dior
Video: Youtube.com

PUBLISHED ON 10.02.2012

more in Newsroom