NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

INSPIRATIE

Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Carnetele lui Noemi Meilman de la sfarsit de an iau forma…

EDITOR'S CHOICE

Ilustratii desenate de artiste, colorate...

Coloratul reprezinta o activitate des intalnita in rutina celor mici. Este,…

RED CARPET

10 dintre cele mai frumoase...

Am stiut care este tinuta favorita de pe covorul rosu de…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte
Diane von Furstenberg – Calatoria unei rochii

Diane von Furstenberg – Calatoria unei rochii

Dupa ce a fost prezentata la Beijing, Moscova si Sao Paolo, expozitia 'Diane von Furstenberg: Journey of a Dress' (Diane von Furstenberg: Calatoria unei rochii) a ajuns de curand la Los Angeles. Proiectul celebreaza implinirea a 40 de ani de cand designerul a creat rochia petrecuta (wrap dress), al carei design a conturat un capitol impresionant in istoria modei.

Expozitia cuprinde 200 de piese vestimentare din anii ’70 si pana in prezent, care dovedesc versatilitatea acestei piese emblematice. Spectacolul plin de culoare este completat de fotografii cu celebritati care au purtat, de-a lungul timpului, rochia petrecuta, in pictoriale de revista sau in filme: de la Iman la Michelle Obama si pana la Amy Adams in filmul “American Hustle”. Experienta este completata de portrete ale creatoarei, realizate de artisti renumiti, printre care Andy Warhol.

In continuare, puteti urmari un video de la deschiderea expozitiei de la Los Angeles, desfaurata pe 10 ianuarie, in care Diane von Furstenberg vorbeste despre rochia emblematica, mentionand momente dragi legate de ea. Totodata video-ul cuprinde imagini de pe covorul rosu, declaratii ale vedetelor prezente la eveniment si, bineinteles, cadre din interiorul expozitiei.

Mare parte dintre starurile ce au pasit pe covorul rosu au optat pentru eleganta si confortul pe care le confera rochia petrecuta.

Coco Rocha / Allison Williams

Marisa Tomei / Robyn Wright si Dylan Penn

Foto: Hepta.ro

Video: Diane von Fursteberg via Youtube.com

PUBLISHED ON 14.01.2014

more in Fashion Etc