AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Cursuri de machiaj, cu program intensiv sau after-work

In octombrie, ABA MAKE-UP ACADEMY da startul unei noi sesiuni de cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, cu program intensiv, dar si after-work, astfel incat sa poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Sedintele sunt sustinute de Alina Brailescu, make-up artist cu o experienta de mai bine de 14 ani in domeniu si, totodata, fondatoarea scolii de machiaj.

“Prin acest program de formare si perfectionare in arta machiajului, oferim o experienta unica, personala, cat mai adaptata nevoilor tale, care sa te ajute sa iti dezvolti pasiunea sau chiar sa o transformi in principala ta sursa de venit,” spune Alina Brailescu. In cei peste sase ani de activitate a scolii, ea a initiat in machiaj peste 500 de cursanti. Pe cei mai buni, i-a sprijinit si dupa incheierea cursurilor si i-a cooptat in echipa ABA MAKE-UP TEAM, alaturi de care participa la importante evenimente autohtone de moda si frumusete.

La cursuri, vei beneficia de produse cosmetice si pensule cu care sa pui in practica notiunile teoretice acumulate, de o programa adaptata nevoilor tale, de traineri cu experienta in moda, frumusete si televiziune. Sedintele se desfasoara cu cel mult 10 studenti deodata, astfel incat trainerul sa poata acorda atentia necesara fiecarui cursant, iar acesta sa isi insuseasca notiunile de baza cat mai bine.

In urma programelor de instruire, cursantii pot obtine diploma acreditata de make-up artist. Pentru detalii si inscrieri, acceseaza abacademy.ro sau suna la 0726 969 172, unde un consultant ABA te va intampina cu raspunsuri la toate intrebarile tale legate de cursuri.

Foto si info: ABA Make-up Academy

PUBLISHED ON 22.10.2018

more in Newsroom