INSPIRATIE

Ai o rochie rosie. Dar...

O rochie rosie poate fi la fel de versatila ca una…

NEWS

De ce este “Living Coral”...

Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2019. Este vorba despre Living…

ART & DESIGN

AlbAlb, un loc pe care...

AlbAlb este un magazin cu obiecte de arta si design, create…

WE LIKE

Denimul reciclat, in prim-plan in...

Dupa realizarea unei colectii vestimentare, raman inevitabil resturi de materiale textile….

INSPIRATIE

Sapunuri naturale care sustin cauze...

Sapunurile Spheric sunt manufacturate la rece, din ingrediente vegetale, obtinute din…

ART & DESIGN

10 proiecte. Bienala de Arhitectura...

Cea de-a 16-a editie a Bienalei de Arhitectura de la Venetia…

FASHION ICON

Iris Apfel. Un icon (nu...

Ochelari de vedere, cu rame mari, rotunde, cel mai adesea, negre,…

Fashion Icon

Iris Apfel. Un icon (nu chiar) din intamplare.

Ochelari de vedere, cu rame mari, rotunde, cel mai adesea, negre, bratari supradimensionate, insiruite la incheietura fiecarei maini, si coliere suprapuse in jurul gatuluiā€¦ Nu pot sa ma gandesc la Iris Apfel fara a avea in minte aceasta imagine accesorizata cu o iscusinta extraordinara. Ea incadreaza in aceeasi tinuta obiecte din perioade si locuri diferite, cu stiluri intre care nu m-as fi gandit vreodata ca poate exista un dialog, dar exista. Uneori, alegerile ei se imbina atat de bine incat piesele par un singur accesoriu, conceput cap-coada de un designer, chiar daca, inainte de Iris Apfel, nu aveau nimic in comun. Cred ca am auzit, pentru prima oara, de ea in urma cu mai bine de un deceniu, cand a strabatut pana la mine unul dintre valurile starnite in intreaga lume de expozitia Rara Avis: Selections from the Iris Apfel Collection, organizata in 2005 de The Costume Institute de la Metropolitan Museum din New York. Iris Apfel la prezentarea colectiei Naeem Khan SS 2017, in cadrul Saptamanii Modei de la New York ... Dupa ce s-a deschis Rara Avis la Costume Institute de la Metropolitan Museum of Art, lumea imi tot spunea ca am devenit senzatie peste noapte. "Asa este", raspundeam eu. "Doar ca noaptea mea a durat 70 de ani." Fragment din cartea Iris Apfel: Accidental...

Inapoi Inainte

Cursuri de machiaj, cu program intensiv sau after-work

In octombrie, ABA MAKE-UP ACADEMY da startul unei noi sesiuni de cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, cu program intensiv, dar si after-work, astfel incat sa poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Sedintele sunt sustinute de Alina Brailescu, make-up artist cu o experienta de mai bine de 14 ani in domeniu si, totodata, fondatoarea scolii de machiaj.

“Prin acest program de formare si perfectionare in arta machiajului, oferim o experienta unica, personala, cat mai adaptata nevoilor tale, care sa te ajute sa iti dezvolti pasiunea sau chiar sa o transformi in principala ta sursa de venit,” spune Alina Brailescu. In cei peste sase ani de activitate a scolii, ea a initiat in machiaj peste 500 de cursanti. Pe cei mai buni, i-a sprijinit si dupa incheierea cursurilor si i-a cooptat in echipa ABA MAKE-UP TEAM, alaturi de care participa la importante evenimente autohtone de moda si frumusete.

La cursuri, vei beneficia de produse cosmetice si pensule cu care sa pui in practica notiunile teoretice acumulate, de o programa adaptata nevoilor tale, de traineri cu experienta in moda, frumusete si televiziune. Sedintele se desfasoara cu cel mult 10 studenti deodata, astfel incat trainerul sa poata acorda atentia necesara fiecarui cursant, iar acesta sa isi insuseasca notiunile de baza cat mai bine.

In urma programelor de instruire, cursantii pot obtine diploma acreditata de make-up artist. Pentru detalii si inscrieri, acceseaza abacademy.ro sau suna la 0726 969 172, unde un consultant ABA te va intampina cu raspunsuri la toate intrebarile tale legate de cursuri.

Foto si info: ABA Make-up Academy

PUBLISHED ON 22.10.2018 TAGS: cursuri de machiaj

more in Newsroom