AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Incepand din februarie 2013, scriitorul si poetul Iulian Tanase este antrenor de scris la Artskul. De ce scriem, despre ce scriem, in cate feluri putem scrie, cum gasim inspiratia pentru a scrie... Acestea sunt cateva dintre temele pe care Iulian Tanase isi propune sa le dezvolte in cadrul celor 10 lectii saptamanale ale cursului sau.

Iulian Tanase a fost redactor la Academia Catavencu, din anul 1997, si realizator de programe la Radio Guerrilla din 2004. Dintre volumele publicate: Ingerotica (1999), Poeme pentru orice eventualitate (2000), Iubitafizica (2002), Sora exacta (2003), Ochiul exploziv (2006), Trusa instalatorului de umbre (2006), impreuna cu Dan Stanciu, Abisa (2007), Adora (2009), Cucamonga (2011) si Oase migratoare (2012). In 2009, a primit Premiul ‚ÄěHubert Burda” pentru Poezie. Mai multe texte ce-i poarta semnatura au fost traduse in germana, franceza, engleza si chineza.

Artskul este o scoala de arte si meserii cu sediul in Bucuresti, ai carei profesori sunt artisti importanti in domeniile in care activeaza: de la jazz, muzica electronica (sound design, sampling), literatura (proza si poezie), webdesign, fotografie si manipulare imagine si pana la jurnalism.

Pretul cursului este de 500 RON (elevii si studentii au 20% reducere).
Inscrieri si detalii: info@artskul.ro
Data limita de inscriere: 17 februarie 2013

Foto si info via Artskul

PUBLISHED ON 15.02.2013

more in Newsroom