INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ARTA & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Incepand din februarie 2013, scriitorul si poetul Iulian Tanase este antrenor de scris la Artskul. De ce scriem, despre ce scriem, in cate feluri putem scrie, cum gasim inspiratia pentru a scrie... Acestea sunt cateva dintre temele pe care Iulian Tanase isi propune sa le dezvolte in cadrul celor 10 lectii saptamanale ale cursului sau.

Iulian Tanase a fost redactor la Academia Catavencu, din anul 1997, si realizator de programe la Radio Guerrilla din 2004. Dintre volumele publicate: Ingerotica (1999), Poeme pentru orice eventualitate (2000), Iubitafizica (2002), Sora exacta (2003), Ochiul exploziv (2006), Trusa instalatorului de umbre (2006), impreuna cu Dan Stanciu, Abisa (2007), Adora (2009), Cucamonga (2011) si Oase migratoare (2012). In 2009, a primit Premiul ‚ÄěHubert Burda” pentru Poezie. Mai multe texte ce-i poarta semnatura au fost traduse in germana, franceza, engleza si chineza.

Artskul este o scoala de arte si meserii cu sediul in Bucuresti, ai carei profesori sunt artisti importanti in domeniile in care activeaza: de la jazz, muzica electronica (sound design, sampling), literatura (proza si poezie), webdesign, fotografie si manipulare imagine si pana la jurnalism.

Pretul cursului este de 500 RON (elevii si studentii au 20% reducere).
Inscrieri si detalii: info@artskul.ro
Data limita de inscriere: 17 februarie 2013

Foto si info via Artskul

PUBLISHED ON 15.02.2013

more in Newsroom