EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Curs de Scris cu Iulian Tanase la Artskul

Incepand din februarie 2013, scriitorul si poetul Iulian Tanase este antrenor de scris la Artskul. De ce scriem, despre ce scriem, in cate feluri putem scrie, cum gasim inspiratia pentru a scrie... Acestea sunt cateva dintre temele pe care Iulian Tanase isi propune sa le dezvolte in cadrul celor 10 lectii saptamanale ale cursului sau.

Iulian Tanase a fost redactor la Academia Catavencu, din anul 1997, si realizator de programe la Radio Guerrilla din 2004. Dintre volumele publicate: Ingerotica (1999), Poeme pentru orice eventualitate (2000), Iubitafizica (2002), Sora exacta (2003), Ochiul exploziv (2006), Trusa instalatorului de umbre (2006), impreuna cu Dan Stanciu, Abisa (2007), Adora (2009), Cucamonga (2011) si Oase migratoare (2012). In 2009, a primit Premiul „Hubert Burda” pentru Poezie. Mai multe texte ce-i poarta semnatura au fost traduse in germana, franceza, engleza si chineza.

Artskul este o scoala de arte si meserii cu sediul in Bucuresti, ai carei profesori sunt artisti importanti in domeniile in care activeaza: de la jazz, muzica electronica (sound design, sampling), literatura (proza si poezie), webdesign, fotografie si manipulare imagine si pana la jurnalism.

Pretul cursului este de 500 RON (elevii si studentii au 20% reducere).
Inscrieri si detalii: info@artskul.ro
Data limita de inscriere: 17 februarie 2013

Foto si info via Artskul

PUBLISHED ON 15.02.2013

more in Newsroom