HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Cu si DespreSpa.ro

Cu si DespreSpa.ro

Daca iti doresti sa daruiesti cuiva drag o terapie spa, cadoul este de acum la cateva clickuri distanta. Portalul DespreSpa.ro a lansat de curand email voucherele si cardurile DespreSpa.ro, precum si tehnologia de programare online, valabila atat in centre spa din Romania, cat si din Franta, Dubai sau Quatar.

“Softul de programare online MasterSPA-WebCloud produs de acordnet.ro este o solutie singulara pe piata Spa romaneasca si reuneste majoritatea centrelor SPA intr-un singur loc: pe desprespa.ro. Aici, consumatorul de SPA  poate face cadouri (prin gift vouchere si gift card-uri), isi poate face programari online. Si de ce nu,  poate accesa imediat o terapie noua, promovata de o anumita locatie Spa”, declara Ioana Marian, Managing Partner Exclusive about Spa, dezvoltatorul site-ului despreSpa.ro.

DespreSPa.ro publica zilnic articole despre diverse terapii sau tratamente, dar si-a dorit sa ofere cititorilor si consumatorilor Spa posibilitatea de a accesa imediat terapia sau ritualul prezentat, printr-o programare in timp real.

“Dai un click pe www.desprespa.ro, alegi o terapie, un centru Spa, data si intervalul orar. Odata bifate aceste optiuni, ele sunt transmise instant centrului Spa ales si sunt puse in <lista de asteptare>. Receptia Spa -ului il contacteaza pe client pentru stabilirea programari).  Ulterior, sistemul local transmite instant serverului central datele si clientul primeste un mail de confirmare despre programarea sa, precum si factura”, explica Marius Rus, Director acordnet.ro, creatorul softului de programari online.

La randul lor, cardurile despreSpa.ro functioneaza pe baza unui cod de bare si se incarca simplu. Online. Cand creditul Spa se termina, clientul il poate incarca simplu pe desprespa.ro. Cardurile sunt valabile in spa-uri precum:  Cocor SPA, Alpin Vitarium SPA, Bali Cornu, Bali Radisson, Roua SPA, Magnolia SPA, Atmosphere Wellness, Velvet SPA, EverGreen Organic Salon & SPA, Chocolat Salon, Saloanele Glamour, dar si in strainatate, in locatiile BuddhaBar-BuddhattitudeSPA din Franta, Qatar, Dubai, Senegal, Panama, Ungaria.

 

PUBLISHED ON 06.04.2012

more in Newsroom