EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Actrita Crina Semciuc se alatura proiectului 'Be aware. Don't Just Wear' si devine imaginea noii campanii. Initiat de designerul Alina Petcan, proiectul isi propune sa aduca arta mai aproape de oameni, intr-o maniera inedita. Tricourile create de ea prezinta reproduceri ale unor picturi celebre, realizate de artisti romani, insotite fiecare de o scurta descriere.

Realizate de Adrian Anechitoaie, fotografiile o ilustreaza pe Crina Semciuc purtand doua dintre modelele colectiei, respectiv ‘Cap de copil’ si ‘Fetita padurarului’ de Nicolae Tonitza. Tinutele in care sunt integrate tricourile Alinei Petcan vorbesc, intr-un limbaj versatil, despre dorinta designerului de a crea o legatura intre moda si cultura. Mai multe imagini aici!

Descopera mai multe despre proiectul “Be aware. Don’t just wear” in interviul realizat impreuna cu Alina Petcan, anul trecut, la scurt timp dupa lansare acestuia! Click aici!

Foto: Adrian Anechitoaie

PUBLISHED ON 15.07.2013

more in Newsroom