INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ARTA & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Actrita Crina Semciuc se alatura proiectului 'Be aware. Don't Just Wear' si devine imaginea noii campanii. Initiat de designerul Alina Petcan, proiectul isi propune sa aduca arta mai aproape de oameni, intr-o maniera inedita. Tricourile create de ea prezinta reproduceri ale unor picturi celebre, realizate de artisti romani, insotite fiecare de o scurta descriere.

Realizate de Adrian Anechitoaie, fotografiile o ilustreaza pe Crina Semciuc purtand doua dintre modelele colectiei, respectiv ‘Cap de copil’ si ‘Fetita padurarului’ de Nicolae Tonitza. Tinutele in care sunt integrate tricourile Alinei Petcan vorbesc, intr-un limbaj versatil, despre dorinta designerului de a crea o legatura intre moda si cultura. Mai multe imagini aici!

Descopera mai multe despre proiectul “Be aware. Don’t just wear” in interviul realizat impreuna cu Alina Petcan, anul trecut, la scurt timp dupa lansare acestuia! Click aici!

Foto: Adrian Anechitoaie

PUBLISHED ON 15.07.2013

more in Newsroom