AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Crina Semciuc pentru ‘Be aware. Don’t just wear’

Actrita Crina Semciuc se alatura proiectului 'Be aware. Don't Just Wear' si devine imaginea noii campanii. Initiat de designerul Alina Petcan, proiectul isi propune sa aduca arta mai aproape de oameni, intr-o maniera inedita. Tricourile create de ea prezinta reproduceri ale unor picturi celebre, realizate de artisti romani, insotite fiecare de o scurta descriere.

Realizate de Adrian Anechitoaie, fotografiile o ilustreaza pe Crina Semciuc purtand doua dintre modelele colectiei, respectiv ‘Cap de copil’ si ‘Fetita padurarului’ de Nicolae Tonitza. Tinutele in care sunt integrate tricourile Alinei Petcan vorbesc, intr-un limbaj versatil, despre dorinta designerului de a crea o legatura intre moda si cultura. Mai multe imagini aici!

Descopera mai multe despre proiectul “Be aware. Don’t just wear” in interviul realizat impreuna cu Alina Petcan, anul trecut, la scurt timp dupa lansare acestuia! Click aici!

Foto: Adrian Anechitoaie

PUBLISHED ON 15.07.2013

more in Newsroom