HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

CITY iLOVE app

Daca Baneasa Shopping Center se afla printre locurile in care obisnuiesti sa iti faci cumparaturile, vestea lansarii oficiale a aplicatiei CITY iLOVE s-ar putea sa iti castige atentia. O poti descarca pe telefon din App Store sau din Google Play, astfel incat sa o ai la indemana atunci cand treci pragul centrului comercial.

city i love baneasa shopping city

Odata ce ai instalat-o pe telefonul mobil, iti setezi profilul si devii Enthusiast, primul dintre cele patru niveluri ale aplicatiei. Pe masura ce scanezi bonurile de cumparaturi, acestea se transforma in puncte, iar tu vei trece, in timp, la Passionate, apoi la Connoisseur si, in final, la Trendsetter.

Exista deja o lista de magazine partenere CITY iLOVE, care ofera reduceri membrilor aplicatiei. In functie de nivelul la care te afli, reducerile sunt din ce in ce mai mari si ai parte de ele pe tot parcursul anului. Printre alte beneficii oferite, se regasesc un serviciu de Consiliere de Shopping gratuit – in cazul in care ai nevoie de inspiratie vestimentara pentru o ocazie speciala sau pentru garderoba de sezon – acces la diferite evenimente exclusive, o experienta imbunatatita la Grand Cinema & More si, in curand, ore gratuite de parcare si posibilitatea de a plati orele extra, direct din aplicatie. Mai multe pe baneasashoppingcity.ro.

PUBLISHED ON 01.03.2016

more in Newsroom