HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
ANDY WARHOL – Pop Art for Everyone

ANDY WARHOL – Pop Art for Everyone

'In viitor, toata lumea va fi celebra timp de 15 minute', a mentionat Andy Warhol in catalogul primei sale retrospective internationale, ce a fost expusa la Stockholm in 1968. Pentru artistul american, considerat o emblema a curentului pop art, aceasta durata se extinde pe termen nelimitat. Maniera originala in care a estompat limitele dintre cultura inalta si cea de masa continua sa fie o sursa importanta de inspiratie si ii asigura lui Warhol celebritatea si astazi. Pana pe 20 iulie 2014, o parte dintre lucrarile care ii poarta semnatura sunt prezentate in cadrul expozitiei 'Pop Art for Everyone' din Istanbul, pozitionand Muzeul Pera printre obiectivele turistice ale unei calatorii in Turcia.

Desfasurata pe doua dintre cele cinci etaje ale muzeului, expozitia include lucrari celebre precum ‘Flowers’, ‘Campbell’s  Soup’, ‘Cowboys and Indians’ sau ‘Endangered Species’, si propune o calatorie impresionanta in universul artistului american. Mai jos cateva imagini!

Foto: Ioana, arhiva personala

PUBLISHED ON 13.05.2014

more in Mood Board