HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
AER WEAR – Dreaming Summer 2015

AER WEAR – Dreaming Summer 2015

Visam adesea cu ochii deschisi la vacanta de vara, iar cand aceasta se intampla experienta in sine pare si ea un vis. Aceasta stare de reverie a inspirat noua colectie Aer Wear, intitulata sugestiv Dreaming.

“Este cea mai aproape de identitatea brandului si implicit de inspiratia si pasiunea mea. Este colectia care arata cel mai bine viziunea mea despre feminitate, stil si o stare de bine. Am denumit-o colectia oamenilor fericiti”, spune Dana Paun, designerul din spatele brandului.

Prin alegerea numelui Aer Wear, Dana a dezvaluit inca de la inceput faptul ca piesele vestimentare ce ii vor purta semnatura vor fi “usoare ca aerul”. Colectia de acum nu este o exceptie. Definita printr-un mix echilibrat intre comoditate si eleganta, aceasta are croiuri lejere si este realizata din materiale fine si diafane care interactioneaza cu aerul atunci cand le porti.
Colectia Dreaming este disponibila online pe www.aerwear.ro, pe Facebook si in showroom-ul din Bucuresti, pe baza de programare.

Foto: Dana Paun ( www.thecolorstalker.com)
Make-up: Teodor Varban
Model: Maria Balan
Styling: Bianca Naumovici
Pantofi: J. Maurice

PUBLISHED ON 08.05.2015

more in Fashion Etc