NEWS

Giambattista Valli, noul designer care...

Ann-Sofie Johansson, H.E.R., Kendall Jenner, Giambattista Valli, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini d’Adda, Chris…

INSPIRATIE

5 trenduri in coafura pentru...

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus…

RED CARPET

Elle Fanning @ Deschiderea Festivalului...

Elle Fanning si-a facut aparitia la ceremonia de deschidere a Festivalului…

HOT TREND

Ce accesorii pentru par sunt...

Accesoriile pentru par reprezinta o modalitate la indemana de a schimba…

RED CARPET

Tinute spectaculoase de la Met...

Camp: Notes on Fashion este expozitia conceputa, pentru aceasta primavara, de…

TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

Arta & Design

7 proiecte de design de la RDW 2019

Expozitia centrala din cadrul celei de-a saptea editii Romanian Design Week (RDW) este gazduita, pana pe 26 mai 2019, in cladirea BCR din Piata Universitatii. Echipa The Institute duce mai departe traditia de a prezenta unele dintre cele mai bune lucrari de design si arhitectura din ultimul an, intr-un spatiu din Bucuresti diferit de cele in care au avut loc expozitiile centrale anterioare. Cu aceasta ocazie, am trecut pentru prima oara pragul cladirii BCR, monument istoric care dateaza din 1906. In weekend, am vizitat expozitia, incapere cu incapere. Am vazut proiecte recente, semnate de designeri a caror activitate o urmaresc deja, proiecte care imi erau cunoscute si proiecte realizate de designeri despre care am aflat abia acum. Dintre toate (si nu sunt putine), am ales cateva care s-au pastrat cu mai multa claritate atat in mintea mea, cat si in aparatul foto. Lana & Beton participa la RDW 2019 cu colectia GEM. Este vorba despre cele patru lampi din imaginea de mai sus, care au abajururi din lana. Formele lor simpatice si culorile intense sunt inspirate de fructele de padure. Ulterior, cand am citit mai multe despre proiect pe site-ul The Institute, am aflat un detaliu care mi-a scapat cand am vizitat expozitia. Lampile nu au imprumutat doar elementele viz...

Inapoi Inainte
Address Concept Store – Hype Fashion-Hub Confidential

Address Concept Store – Hype Fashion-Hub Confidential

Damir Doma, Helmut Lang, Theysken’s Theory, Aurelie Bidermann, Lara Bohnic.... Address Concept Store este locul care aduce toate aceste branduri in exclusivitate in Romania, un secret urban care distinge un profan de un 'connaisseur'. Amplasat la intersectia cu cea mai are artera de shopping de lux din Bucuresti, Address Conncept Store aduce un suflu de prospetime pe Calea Victoriei la nr. 83-85, intr-un spatiu neconventional si intim.

Saptamana trecuta, concept store-ul a celebrat alaturi de prieteni pasionati de moda cele mai recente trei branduri  de nisa care au intrat in portofoliul Address Concept Store. Este vorba despre Le Chiffoniers, BLK Denim si Silent by Damir Doma. Printre invitatii la eveniment s-au regasit nume precum: Mirela Bucovicean, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Maria Marinescu sau Laura Cosoi.

Imagini cu o parte dintre participantii la eveniment AICI!

Foto si info: Address Concept Store

PUBLISHED ON 01.10.2013

more in Newsroom