INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

Stilistii si consultantii de imagine Ovidiu Buta si Ana-Maria Morodan vor sustine, pe 13 si 20 aprilie, primele cursuri de SPEEDCHANGE de stil personal din Romania, intitulate '5 minute'. Cei doi sustin ca oricine isi poate contura usor o poveste de stil, folosind trucuri care iti iau doar 5 minute. Ei mizeaza pe detaliile care construiesc o imagine, depasind limitele impuse de tendinte.

“Sa dai valoare fiecarei alegeri vestimentare, sa o domini si sa nu o lasi niciodata <sa te poarte>, asta este elementar in construirea unui stil personal remarcabil. Moda inseamna <democratie>, alegeri care sa vorbeasca despre tine lumii, <o armura care sa te apere de rutina zilnica>. Trebuie sa scapam de dictatura tendintelor, a temerilor <faux pas>-urilor, mai ales azi, cand nimic nu mai este prea mult sau nepotrivit. Singurele reguli <in picioare> trebuie sa fie sa te stii bine, sa-ti cunosti preferintele, punctele de forta, puterea sarmului tau si cateva reguli clare, de estetica elementara. Atat. Restul, cand e vorba de stil, vine firesc si poate sa-ti rescrie istoria personala. Iar trucuri bine organizate, care sa-ti ia 5 minute, pot face cu-adevarat minuni”, spune Ovidiu Buta.

In 2 ore de curs, pe 13 si 20 aprilie, la Palazzo Lido (fosta Casa Angelescu, pe C.A. Rosetti, la numarul 13), participantele vor primi evaluari si fise de stilism personalizate, un kit de idei de imagine si branding personal, de trucuri de transformare rapida, idei de shopping personalizate, solutii de povesti personale de moda si de reorientare a garderobei, toate organizate pe module speciale.

Pentru detalii, aici:contact@in5minute.ro
Inscrieri si detalii despre “5 minute” intra pe pagina de Facebook 5minute

Sursa info si foto: 5 minute

PUBLISHED ON 28.03.2013

more in Newsroom