AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

Stilistii si consultantii de imagine Ovidiu Buta si Ana-Maria Morodan vor sustine, pe 13 si 20 aprilie, primele cursuri de SPEEDCHANGE de stil personal din Romania, intitulate '5 minute'. Cei doi sustin ca oricine isi poate contura usor o poveste de stil, folosind trucuri care iti iau doar 5 minute. Ei mizeaza pe detaliile care construiesc o imagine, depasind limitele impuse de tendinte.

“Sa dai valoare fiecarei alegeri vestimentare, sa o domini si sa nu o lasi niciodata <sa te poarte>, asta este elementar in construirea unui stil personal remarcabil. Moda inseamna <democratie>, alegeri care sa vorbeasca despre tine lumii, <o armura care sa te apere de rutina zilnica>. Trebuie sa scapam de dictatura tendintelor, a temerilor <faux pas>-urilor, mai ales azi, cand nimic nu mai este prea mult sau nepotrivit. Singurele reguli <in picioare> trebuie sa fie sa te stii bine, sa-ti cunosti preferintele, punctele de forta, puterea sarmului tau si cateva reguli clare, de estetica elementara. Atat. Restul, cand e vorba de stil, vine firesc si poate sa-ti rescrie istoria personala. Iar trucuri bine organizate, care sa-ti ia 5 minute, pot face cu-adevarat minuni”, spune Ovidiu Buta.

In 2 ore de curs, pe 13 si 20 aprilie, la Palazzo Lido (fosta Casa Angelescu, pe C.A. Rosetti, la numarul 13), participantele vor primi evaluari si fise de stilism personalizate, un kit de idei de imagine si branding personal, de trucuri de transformare rapida, idei de shopping personalizate, solutii de povesti personale de moda si de reorientare a garderobei, toate organizate pe module speciale.

Pentru detalii, aici:contact@in5minute.ro
Inscrieri si detalii despre “5 minute” intra pe pagina de Facebook 5minute

Sursa info si foto: 5 minute

PUBLISHED ON 28.03.2013

more in Newsroom