ART & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

FASHION TRENDS

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

FASHION TRENDS

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ART & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

RED CARPET

Ce tinute au purtat artistele...

Culori vibrante, dar si tonuri neutre sau texturi metalice, croieli care…

NEWS

Castigatorii Premiilor Oscar 2019

Green Book a castigat trofeul pentru Cel mai bun film la…

Interviu

Ioana Boros de la Daring Trash. La intersectia dintre design & arta.

Daring Trash este un brand vestimentar din Cluj, fondat de Ioana Boros in 2017. Este primul ei proiect in care activitatea de designer se imbina cu cea de artista. Ilustratiile minimaliste, care personalizeaza cele mai multe dintre piesele de imbracaminte realizate de ea, ii poarta, la randul lor, semnatura. Ioana Boros s-a nascut la Bistrita si, in prezent, locuieste la Cluj. Din 2008, cand a absolvit Facultatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, si pana in 2016, a lucrat la cateva proiecte personale si a colaborat, mai multi ani, cu un brand romanesc din industria modei. Am invitat-o sa imi povesteasca mai multe despre cum s-a conturat Daring Trash in forma pe care o are astazi, dar si despre pasiunea ei pentru arta. Stiam deja ca Ioana a participat la editia Barcelona International Gallery (BIG) Awards 2018, o expozitie organizata, toamna trecuta, de CAGE Gallery din Barcelona si ca se regaseste printre artistii expozitiei Abstract Mind 2019, care va fi gazduita, in primavara, de CICA Museum din Coreea de Sud. Cu ocazia acestui interviu, am aflat si ca aceste doua realizari i-au dat, pe de-o parte, mai multa incredere si, pe de alta parte, au contribuit la promovarea lucrarilor ei. Povestea Daring Trash a inceput cu o perioada de documentare despre printuri si ilu...

Inapoi Inainte
5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

5 minute – Primul curs de Speedchange de stil personal din Romania

Stilistii si consultantii de imagine Ovidiu Buta si Ana-Maria Morodan vor sustine, pe 13 si 20 aprilie, primele cursuri de SPEEDCHANGE de stil personal din Romania, intitulate '5 minute'. Cei doi sustin ca oricine isi poate contura usor o poveste de stil, folosind trucuri care iti iau doar 5 minute. Ei mizeaza pe detaliile care construiesc o imagine, depasind limitele impuse de tendinte.

“Sa dai valoare fiecarei alegeri vestimentare, sa o domini si sa nu o lasi niciodata <sa te poarte>, asta este elementar in construirea unui stil personal remarcabil. Moda inseamna <democratie>, alegeri care sa vorbeasca despre tine lumii, <o armura care sa te apere de rutina zilnica>. Trebuie sa scapam de dictatura tendintelor, a temerilor <faux pas>-urilor, mai ales azi, cand nimic nu mai este prea mult sau nepotrivit. Singurele reguli <in picioare> trebuie sa fie sa te stii bine, sa-ti cunosti preferintele, punctele de forta, puterea sarmului tau si cateva reguli clare, de estetica elementara. Atat. Restul, cand e vorba de stil, vine firesc si poate sa-ti rescrie istoria personala. Iar trucuri bine organizate, care sa-ti ia 5 minute, pot face cu-adevarat minuni”, spune Ovidiu Buta.

In 2 ore de curs, pe 13 si 20 aprilie, la Palazzo Lido (fosta Casa Angelescu, pe C.A. Rosetti, la numarul 13), participantele vor primi evaluari si fise de stilism personalizate, un kit de idei de imagine si branding personal, de trucuri de transformare rapida, idei de shopping personalizate, solutii de povesti personale de moda si de reorientare a garderobei, toate organizate pe module speciale.

Pentru detalii, aici:contact@in5minute.ro
Inscrieri si detalii despre “5 minute” intra pe pagina de Facebook 5minute

Sursa info si foto: 5 minute

more in Newsroom