AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

INSPIRATIE

10 rochii couture fw 2023/24....

Continui traditia de a alege 10 rochii din colectiile haute-couture prezentate…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Stil si personalitate cu Lica Popescu
FASHION BRIEF
Autor: Vicki Nicola

Stil si personalitate cu Lica Popescu

V-ati facut vreodata un test de personalitate care va promitea in subsidiar si revelatii despre stilul vostru vestimentar? Sau v-ati uitat mai atent la un articol pueril despre “cum se imbraca o balanta” doar fiindca sunteti nascuta la inceput de octombrie?

Stilul personal este o fascinatie colectiva. Dar este si o forma personala de a te diferentia. Iar brandurile de moda s-au folosit de astfel de instrumente pentru a-si curatoria produsele si pentru a le promova ca atare. Pe de alta parte, chiar este o nevoie astazi pentru consumatorul de moda, bombardat cu aceeasi informatie si aceleasi retete stilistice la unison, sa consume moda mai inteligent, mai personalizat.

Stilul, relaxare si firesc 

Pentru mine, stilul personal este o femeie care iti atrage privirea pe strada.

Si nu stii sa spui exact de ce. In mod cert nu te uiti fascinat datorita unui print neon sau a unui logo mare. Poate ca este “de vina” taietura usor “oversized” a sacoului. Sau poate ca sunt clasicii jeans evazati. Sau felul simplu in care a combinat pantalonii de piele cu un pulover de casmir.

Oricare ar fi motivul, imaginea ei iti place si nu pentru ca se vede frumos, ci pentru ca se simte relaxarea. Stilul ei iti spune cine este ea, si nu magazinele din care cumpara. Pentru ca, sa te imbraci bine inseamna sa stii bine cine esti tu si nu toate brandurile cele mai in voga.

Am vorbit cu Lica Popescu despre arhitectura unui stil personal. Cum se deseneaza ea? De la talentul nativ sau de la informatia invatata corect? De la piesele potrivite sau de la brandurile la moda? Aveti intreaga discutie pe canalul meu de youtube.

Enjoy! 

VICKIPEDIA_FASHIONTALKS_LICAPOPESCU

PUBLISHED ON 22.02.2023

more in Conversation Marks