HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
10 artisti, 10 parfumuri, o provocare

10 artisti, 10 parfumuri, o provocare

Universul parfumurilor Avon a inspirat 10 artisti sa realizeze lucrari in armonie cu mediul lor de expresie: design vestimentar, design de produs si de bijuterie, fotografie si ilustratie.

Ioana Ciolacu, Mihai Dan Zarug, Madalina Teler, Liliana Stoica, Alexandra Ungurelu, Carla Szabo, Catalin Georgescu, Cristian Vasile, Madalina Andronic si Ioana Sopov au compus impreuna un jurnal parfumat prezentat saptamana trecuta la Galeria Galateca din Bucuresti. Expuse ca intr-un labirint, lucrarile din cadrul celei de-a doua editii Avon Inspiration Challenge au fost insotite de cate o poveste scrisa de mana pe panza, alaturi de produsul care a stabilit coordonatele procesului creativ.

“Inspiration Challenge a devenit, in mai putin de doi ani, un proiect de referinta marca AVON. Lucrul  cu care ne mandrim cel mai mult si care aduce magia in Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentati, pe care ii admiram si care ne-au surprins prin maniera unica in care au inteles acest proiect. Pentru ca AVON are in portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se opreste nicidecum aici. 2015 va aduce o noua provocare parfumata”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON Romania si Moldova.

Munca artistilor a fost documentata de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie.  Maurice Munteanu (design vestimentar), Sanziana Pop (design de produs), Noemi Meilman (bijuterie), Dragos Asaftei (fotografie), Designist.ro (ilustratie) au oferit, timp de doua luni, detalii despre cum evolueaza proiectul.

La fel ca anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge sustin o cauza sociala, ele fiind licitate in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei.

Foto: Mihnea Ratte Photography

PUBLISHED ON 14.11.2014

more in Beauty Lines