INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
10 artisti, 10 parfumuri, o provocare

10 artisti, 10 parfumuri, o provocare

Universul parfumurilor Avon a inspirat 10 artisti sa realizeze lucrari in armonie cu mediul lor de expresie: design vestimentar, design de produs si de bijuterie, fotografie si ilustratie.

Ioana Ciolacu, Mihai Dan Zarug, Madalina Teler, Liliana Stoica, Alexandra Ungurelu, Carla Szabo, Catalin Georgescu, Cristian Vasile, Madalina Andronic si Ioana Sopov au compus impreuna un jurnal parfumat prezentat saptamana trecuta la Galeria Galateca din Bucuresti. Expuse ca intr-un labirint, lucrarile din cadrul celei de-a doua editii Avon Inspiration Challenge au fost insotite de cate o poveste scrisa de mana pe panza, alaturi de produsul care a stabilit coordonatele procesului creativ.

“Inspiration Challenge a devenit, in mai putin de doi ani, un proiect de referinta marca AVON. Lucrul  cu care ne mandrim cel mai mult si care aduce magia in Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentati, pe care ii admiram si care ne-au surprins prin maniera unica in care au inteles acest proiect. Pentru ca AVON are in portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se opreste nicidecum aici. 2015 va aduce o noua provocare parfumata”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON Romania si Moldova.

Munca artistilor a fost documentata de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie.  Maurice Munteanu (design vestimentar), Sanziana Pop (design de produs), Noemi Meilman (bijuterie), Dragos Asaftei (fotografie), Designist.ro (ilustratie) au oferit, timp de doua luni, detalii despre cum evolueaza proiectul.

La fel ca anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge sustin o cauza sociala, ele fiind licitate in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei.

Foto: Mihnea Ratte Photography

PUBLISHED ON 14.11.2014

more in Beauty Lines