INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Vedetele @ Lansarea noilor parfumuri Salvatore Ferragamo

Vedetele @ Lansarea noilor parfumuri Salvatore Ferragamo

Andreea Raicu, Mirela Bucovicean, Roxana Voloseniuc si Albertina Ionescu s-au numarat printre cei peste 250 de invitati la evenimentul de lansare a celor mai recente doua parfumuri Salvatore Ferragamo: Signorina si Acqua Esenziale. Desfasurata, pe 11 aprilie, la Casa Vernescu din Bucuresti, lansarea a avut parte de o atmosfera sofisticata cu arome ce imbina traditia, modernimul si luxul, accesorii fashion ale casei italiene, acorduri de jazz si balet acrobatic.

Vedetele noastre au pasit pe covorul rosu in tinute elegante de cocktail, nude-ul, negrul si auriul fiind cele mai des intalnite alegeri ale serii.

Albertina Ionescu / Andreea Raicu

Mirela Bucovicean / Roxana Voloseniuc

Alina Tanasa si Diana Enciu / Simona Patruleasa

Ana Morodan / Corina Barladeanu

Cele 2 parfumuri prezentate cu ocazia evenimentului reprezinta noile embleme ale casei. Signorina este o apa de toaleta care incorporeaza toate veselia si indrazneala unei fete tinere, pline de viata, energica si seducatoare in acelasi timp, iar Acqua Essenziale reprezinta autenticitatea brandului, simbolizand eleganta masculina si rafinamentul italian.

Foto si info: Niran

PUBLISHED ON 15.04.2013

more in Newsroom