HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vedete @ lansarea KENZOxH&M. New York.

Vedete @ lansarea KENZOxH&M. New York.

Iman, Lupita Nyong’o, Sienna Miller, Rosario Dawson, Chloe Sevigny, Joe Jonas, Leigh Lezark si Geordon Nicol s-au numarat printre vedetele prezente, aseara, la evenimentul de lansare a colectiei KENZO x H&M de la New York. Asa cum era de asteptat, tinutele lor au fost inspirate de piesele preferate, create in cadrul colaborarii de catre Carol Lim si Humberto Leon, directorii de creatie de la KENZO. Mixurile de imprimeuri colorate, stilul nonconformist si amprenta personala sunt ingredientele cheie ale lookurilor vazute pe covorul rosu. Daca vrei sa afli cum a fost spectacolul de moda a carui regie poarta semnatura lui Jean-Paul Goude, o poti face aici.

Colectia KENZO x H&M va fi disponibila din 3 noiembrie in peste 250 de magazine H&M din intreaga lume, precum si online.

Foto:
Neilson Barnard/Getty Images for H&M
Dimitrios Kambouris/Getty Images for H&M

PUBLISHED ON 20.10.2016

more in Newsroom