AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
The Cranberries pregatesc un nou album

The Cranberries pregatesc un nou album

Aflati in plin turneu de promovare pentru 'Roses', The Cranberries lucreaza deja la urmatorul album. Intr-un interviu acordat in vara la Washington, chitaristul Noel Hogan a dezvaluit ca membrii trupei au inceput sa compuna piese pentru cea de-a saptea aparitie discografica, dar a adaugat ca isi vor lua tot timpul necesar inainte de a le inregistra.

„Nu ne vom grabi, vom face acest disc atunci cand credem ca e gata. Am invatat din greselile noastre. Cu ceva timp in urma, eram gata sa lucram la un album inainte de-a fi realmente pregatiti sa facem asta. Si dupa, cand asculti albumul, iti spui «Am fi putut sa-l facem mai bine»”, a declarat el pentru postul de radio The Voice of America.

Dupa ce vor concerta la Londra, Barcelona, Madrid si Berlin, The Granberries vor reveni la Bucuresti, pe 11 octombrie, intr-un concert organizat de events.ro la Romexpo. De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in ​​Top 20 – Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii.

Foto: events.ro

PUBLISHED ON 05.10.2012

more in Newsroom