HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
SunglassCurator.com: Ochelari de soare si fantezie

SunglassCurator.com: Ochelari de soare si fantezie

SunglassCurator.com este cea mai noua aparitie in online-ul romanesc dedicat ochelarilor de soare – concept. Designul inedit si accesoriile lor spectaculoase au transformat lansarea desfasurata pe 27 iunie intr-un eveniment plin de fantezie. Printre invitatii care i-au probat si s-au lasat fotografiati se numara Dana Rogoz, Mirela Bucovicean, Sonia Argint Ionescu si Ana Maria Morodan.

Intr-o atmosfera impregnata cu un aer metropolitan, de un rafinament relaxat, evenimentul a adus in prim plan o selectie de ochelari de soare statement, semnati de unele din cele mai exclusiviste branduri din lume precum: Linda Farrow, The Row, Oscar de la Renta, Sunday Somewhere, Karen Walker, A-Morir Moo PiyasombatkulKsubiPrabal Gurung, Jeremy Scott si Kriss Van Assche.

Printre numele celebre care poarta aceste branduri se numara: Lady Gaga, Ashley & Mary Kate Olsen, Beyonce, Jessica Biel, Alicia Keys, Rihanna, Katy Perry,Snoop Dogg, Anna dello Russo, Reese Witherspoon, Lenny Kravitz, Lana del Rey.

Acesti ochelari-concept nu puteau fi achizitionati pana acum din Romania, fiind o aparitie inedita in magazine exclusiviste precum Collete in Paris, Franta sau in concept-store-urile din Tokio, Japonia. Asadar, un punct important de diferentiere a SunglassCurator.com este faptul ca multe din brandurile din portofoliu sunt prezente in exclusivitate in Romania. Pe scurt, ochelarii din portofoliul SunglassCurator.com sunt imaginativi, complecsi si cu personalitate, ca adevarate piese de muzeu.

Livrarea in Romania este gratuita, iar SunglassCurator dispune si de un showroom, situat pe str. Nicolae Caramfil, la Caramfil Business center-parter, unde se pot admira, proba si alege ochelarii de soare care vi se potrivesc, inainte de a-i cumpara. Intrarea in showroom se face cu o programare in prealabil.

Pentru intreaga galerie de imagini de la eveniment, click aici!

Foto: Sunglass Curator

PUBLISHED ON 29.06.2012

more in Newsroom