HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Poeme de Corina Vladescu – dubla lansare: un nou nume si un magazin online

Poeme de Corina Vladescu – dubla lansare: un nou nume si un magazin online

Odata cu lansarea magazinului online, Corina Vladescu a schimbat si numele celei de-a doua linii vestimentare ce-i poarta semnatura. Astfel, NOIR by Corina Vladescu a devenit Poeme de Corina Vladescu, o metafora analogica ce descrie stilul hainelor create de ea.

Decizia schimbarii brandului a fost conturata firesc de urmatoarele trei sezoane a caror atmosfera este compusa din elemente precum lumina, culoare, boemie si rock’n roll. Cum acestea nu se mai regasesc in conceptul NOIR, un nou nume si-a facut loc. Ca intr-un poem, designerul foloseste mijloace artistice si estetice pentru a crea un produs vestimentar versatil care se exprima prin personalitatea fiecarei persoane ce il poarta.

“Versatile like you” este motto-ul celei de-a doua linii a brandului Corina Vladescu – cea cu preturi mai accesibile. Aceasta pastreaza liniile obisnuite ale designerului si prezinta elemente inovatoare precum taieturi semnatura, deconstructii sau detalii originale – piercinguri in haine si prelucrari inedite ale materialelor.

Magazinul online prezinta versatilitatea tinutelor intr-un mod inedit. Timp de 20 de saptamani, Corina Vladescu va promova, pe prima pagina, femei din diferite domenii profesionale imbracate in Poeme de Corina Vladescu, colectia primavara-vara 2012. Andreea Inankur de la Alomoda.ro a fost cea care a dat startul si ne-a prezentat cateva tinute compuse din piesele acestui sezon.

De la pantaloni scurti si tricouri la rochii de seara, colectia cuprinde aproximativ 80 de piese. Magazinul online a inceput cu 24 de produse, urmand ca in fiecare saptamana sa fie adaugate si promovate altele noi.  Acestea pot fi livrate in orice oras din Romania in 24 de ore, iar international in 3-5 zile lucratoare. Magazinul online poate fi accesat la adresa poeme.corinavladescu.com

Foto: poeme.corinavladescu.com

PUBLISHED ON 04.04.2012

more in Newsroom