EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
PAS DU TOUT @ Molecule F

PAS DU TOUT @ Molecule F

Nonsalanta, avangardism, accente dark chic… Pas Du Tout a fost creat din dorinta Madalinei Dorobantu de a transpune in realitate toate piesele vestimentare ce-si contureaza formele in imaginatia ei. Acestea sunt disponibile acum si pe Molecule F.

Creatiile Pas Du Tout se definesc prin linii minimaliste, prin piese monocrome sau cu degrade-uri usoare si prin elemente din zona goth. Materialele delicate precum voalurile si matasea se imbina cu diferite materiale neconventionale, precum hartia textila sau organza plastifiata, si creeaza piese cu un design nonconformist, la fel ca stilul persoanei care le poarta.  Pas Du Tout vorbeste despre o femeie complexa, pe care nu o poti incadra in tipare si curente. Ea este actuala si libera, dar in continuare feminina.

Pe langa linia vestimentara dedicata femeilor, brandul Pas Du Tout include si creatii dedicate barbatilor. Acestea compun tinute cool si relaxate. Barbatul Pas Du Tout se indeparteaza de zona superficialului, optand pentru outfituri cu un farmec usor tenebros.

Mai multe detalii pe Molecule F!

 

Foto si info: Molecule F

PUBLISHED ON 18.07.2013

more in Newsroom