HOT TREND

Inspiratie in machiaj pentru primavara-vara...

Ochii conturati cu tus negru si buzele evidentiate cu ruj rosu…

STREET STYLE

Primavara denimului

As numi primavara anotimp al stilului. Temperaturile ei ingradesc cel mai…

INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

HOT TREND

Cerceii statement

Elementele cu care rezonez pe deplin la evenimentele dedicate modei alcatuiesc…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte
Love is Chance
Editor's Choice
Autor: Vicki Nicola

Love is Chance

Iubesc cuvintele. Si le respect. Sunt foarte atenta si precauta cu forta lor si ma port cu manusi atunci cand ele pot rani. Dar, la fel, ma incred in ele fara rezerve atunci cand, aparent, o banala insiruire de silabe iti poate schimba starea in bine, pur si simplu.

Asa am inceput sa port parfumul Chance de la Chanel. L-am folosit pentru ca m-a cucerit mirosul. Dar l-am ales pentru ca mi-a placut numele. Iar pentru mine acest parfum este mereu in asociere directa cu un inceput de zi in care stiu ca o sa imi fie bine. Am folosit “Eau Tendre” de la Chance mai mult de 10 ani.

Eram “in my ’30s” cu doi copii mici. Iar pentru mine, Chance este despre aceasta perioada cand totul in viata mea se reaseza intr-o noua identitate, aceea de mama. Traiam experiente absolut noi. Unele erau fericire pura, altele, provocari si dileme. Dar, dupa fiecare, oricum ar fi fost acea experienta, spuneam fara ezitare ca “da, a fost o sansa sa o traiesc”. Toate starile si senzatiile femeii care am fost intre 30 si 40 de ani sunt bine puse intr-un sertar in dressingul meu emotional. Iar cand vreau sa le mai incerc si sa le mai iau cu mine in cotidian, folosesc “Eau Tandre” de la Chance.

Asa ca m-am bucurat enorm cand am vazut ca tocmai ce s-a lansat crema de maini din aceasta gama Chance. Sunt 3 variante delicate si vesele ca niste fondante si le port mereu cu mine in poseta, ca un reminder pastel al unor experiente care mi-au dat sansa sa fiu cine sunt azi.

Fotografii: arhiva personala

PUBLISHED ON 30.01.2024

more in Beauty Lines