AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
LOUIS VUITTON aw 2012/13 la Saptamana Modei de la Paris

LOUIS VUITTON aw 2012/13 la Saptamana Modei de la Paris

Pentru show-ul colectiei toamna-iarna 2012/13 de la Paris, Louis Vuitton a transformat podiumul intr-un peron. In deschidere, si-a facut aparitia pe scena nu prima tinuta a colectiei, ci o locomotiva vintage cu abur, mergand pe sine. Ajunse la destinatie, modelele au coborat din vagonul 'de clasa', insotite fiecare de cate un 'garcon', care le ducea gentile.

Tinutele colectiei sunt realizate prin suprapuneri de materiale somptuoase, fuste lungi purtate peste pantaloni tigareta, pardesie pana la jumatatea gambei si palatii inalte. Siluetele feminine sunt usor alungite, iar simplitatea formelor contrasteaza cu complexitatea imprimeurilor, a texturilor si a aplicatiilor utilizate.

Foto: Louis Vuitton / Ludwig Bonnet, Mazen Saggar – Bertrand Rindoff Petroff

PUBLISHED ON 08.03.2012

more in Newsroom