HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Friendship Affairs. Carnetele lui Noemi.

Friendship Affairs. Carnetele lui Noemi.

Noemi Meilman inspira prietenie, iar prieteniile o inspira la randul lor.Friendship Affairs este dedicatia mea speciala pentru toti prietenii dragi. Cred in love affairs, dar mai cred ca friendship affairs sunt pentru totdeauna,” spune Noemi despre conceptul care a conturat cea de-a doua colectie de carnete semnate de ea.

Si-a indreptat acum atentia spre patru cupluri celebre de prieteni – Lee Miller & Pablo Picasso, Anna Piaggi & Karl Lagerfeld, Elizabeth Taylor & James Dean si Michael Jackson & Diana Ross, dar isi doreste ca pe viitor sa imbogateasca seria cu alte prietenii care au impresionat-o. Ideea acestor carnete i-a venit pe parcursul lunilor petrecute de ea la Las Vegas (experienta despre care ne-a povestit intr-un interviu recent) si a fost dictata de dorul de prietenii de acasa.

Realizate din hartie reciclata, carnetele au 96 de pagini ce sunt cusute cu ata. “Ca si prima editie, carnetele au fost manufacturate in atelierul Fabrik. Am pastrat elementul unicat prin taierea si lipirea bucatilor de tapet, astfel incat fiecare carnet isi are propria poveste, la fel cum fiecare poveste de prietenie este diferita. Au fost folosite doua modele de tapet, unul cu pene si celalalt, cu carti de joc. Grafica este semnata: Cristian Grigorie, de la AQuestion.ro,” povesteste Noemi.

Carnetele din colectia Friendship Affairs pot fi achizitionate de pe Molecule F  sau de la Molecule F Concept Store Promenada, de pe Morodan Shop si Visuell.ro (in doua saptamani), la pretul de 68 de lei.

Foto via Noemi Meilman

 

PUBLISHED ON 23.11.2015

more in Mood Board