MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea Mateiu are energie buna si talentul cameleonic de a ilustra…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Silvia este o femeie nonsalanta si asta este ceea ce imi…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Nu stiu de ce imi place mai mult de Isabela: pentru…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Nu cred in retete de parenting. Dar cred in prietene de…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea este arhitect, iar atunci cand ma gandesc la ea, imi…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea stie moda. Este smart si creativa. Are intuitie buna, autoironie…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

O stiu pe Ioana de peste 15 ani. Lucram impreuna, neintrerupt,…

FASHION BRIEF

Circuitul tendintelor in comunicare

  Amintiri despre print  Una dintre primele amintiri din publicitate este de la un festival de print, din 2001. La Sinaia, cu multe ad-uri expuse in complexul Furnica si multe discutii si vise proiectate catre Portoroz. Mi-a ramas in minte un ad pentru Nike, care avea ca vizual o imagine superba cu Bucurestiul noaptea, iar sloganul “Bucharest by Nike”. Si mi-am amintit cu Andreea Macri o alta reclama pe care o inscrisese ADDV, era la un produs banal de epilare. Dar vizualul, genial, era imaginea picioarelor perfect lucioase ale unei papusi Barbie. Modelul era papusa ei. De atunci facea casting bun de modelele :)) Intre timp, au trecut peste 20 de ani. In mintea mea aceasta propozitie suna in egala masura cu mandrie, dar si cu neliniste. Unitati de timp de genul asta aveau doar parintii nostri si pur si simplu nu stiu cand s-au insinuat si in portofoliul nostru. Dar, totusi, un asa interval de timp, care suna mai degraba a verdict, are si un avantaj: toti anii astia nu sunt doar niste cifre, ci experiente care iti schimba perspectiva. Circuitul tendintelor in comunicare  Pentru ca, intre timp, am facut ceea ce cred ca pentru profesia mea a fost cea mai generoasa strategie. Nu am avut niciodata un rol de anduranta, cu titluri in care creste treptat gradul de “senior...

Inapoi Inainte
Expozitia Le Grand Numero de Chanel
FASHION BRIEF
Autor: Vicki Nicola

Expozitia Le Grand Numero de Chanel

Poti sa mirosi un parfum. Dar poti sa il si vezi sau poate sa il auzi?

Parfumul este un jukebox pentru emotii si, de aceea, se descopera cel mai bine cu toate simturile. Parfumul nu mai este doar despre miros. Este un gand pe care ti-l aduce, o amintire pe care o activeaza, o stare pe care ti-o da. Iar intersectia lui cu o melodie care iti place sau cu o imagine foarte puternica vizual il transforma clar intr-un produs care se descopera multisenzorial.

Asa a fost construita si expozitia Le Grand Numero de Chanel, in care cele mai importante parfumuri CHANEL au fost descrise prin experiente complet diferite: de la un mix de cabaret si cazino, la muzica live, instalatii de arta, rochii din arhiva Chanel sau chiar experiente virtuale.

Vino pe canalul Vickipedia de pe YouTube, ca sa descoperi detaliile in egala masura tech si artsy ale acestei expozitii fabuloase.

Fotografii: Andreea Macri

PUBLISHED ON 16.03.2023

more in Fashion Etc