INSPIRATIE

Cum transforma extensiile de brand...

Casele de moda consolideaza din ce in ce mai multe legaturi…

INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

Hot Trend

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare clasice pentru ca apoi sa le reconstruiasca intr-o maniera noua, iar colectiile pentru sezonul rece din acest an mi-au oferit astfel de oportunitati. FENDI, GAUCHERE, UJOH sau COS sunt printre brandurile care au readus conceptul de design deconstruit pe scena tendintelor. In cadrul acestuia, haina devine un puzzle ale carui elemente pot fi aranjate in mai multe moduri si nu doar atat. In unele situatii, puzzle-ul poate fi incheiat chiar si cand lipseste o bucata. In altele, poate fi completat de diverse componente imprumutate de la alte piese vestimentare. FENDI, de exemplu, exploreaza toate aceste rute creative pentru sezonul rece din acest an. Cardiganele se inchid asimetric, iar cordoanele creeaza forme ce depasesc simpla lor functionalitate de a evidentia talia. Fustele plisate sunt reinterpretate, astfel incat sa schimbe aspectul unor pantaloni de costum. Clasica vesta pare sa imprumute din elementele unei cape. E un mix & match de elemente surprinzator in aceasta colectie. FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro La GAUCHERE, Marie-Christine Statz pare ca s-a concentrat pe cum influenteaza partile lipsa ...

Inapoi Inainte

Doua weekenduri de Christmas CONCEPT – targ de cadouri creative

Targul de cadouri creative Christmas CONCEPT are loc, anul acesta, pe 7-8 si 14-15 decembrie, la Palatul Telefoanelor din Bucuresti. Cei care vor pasi in spatiul de pe Calea Victoriei 35 vor descoperi o selectie generoasa de piese vestimentare, accesorii, bijuterii, dar si vintage autentic, design de obiect, gourmet si produse cosmetice.

Sa gasim, in acelasi loc, toate cadourile pe care vrem sa le daruim celor dragi reprezinta  o dorinta exprimata (probabil) de multe dintre noi in aceasta perioada a anului. Ea pare a fi si sursa de inspiratie a targului Christmas CONCEPT, care aduce impreuna tot felul de idei pentru rasfaturi vizuale, tactile, olfactive si gustative.

“Ideile bune schimba orasul, asa ca transformam, pentru doua weekenduri succesive, un palat din centrul orasului intr-un spatiu cu cadouri creative de care sa te bucuri!
Reunim aproape 100 de designeri, artizani de bunatati si colectionari autentici ca sa gasesti tot ce iti doresti dintr-un foc, pe loc.
Combinam bunatati pentru oameni mari si minunatii pentru oameni mici –  de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio si obiecte mestesugite, in armonie cu natura”, spune echipa evenimentului curatoriat de V fair si V for Verde.

Expozantii nu vor fi aceiasi in ambele weekenduri. Mare parte dintre ei se vor schimba de la un sfarsit de saptamana la celalalt.

Iata, in continuare, 5 dintre ideile de cadouri care ne-au facut cu ochiul si pe care le putem gasi la targ:

Brosele cu inimi create de Ioana Petre

Decoratiunile cu casute semnate Marara

Gentile minimaliste ZIG Leather

Terariile din sticla handmade de la Atelier No. 8

Sapunurile La Maison Du Savon De Marseille

Mult mai multe idei la:

Christmas CONCEPT
7-8 & 14-15 decembrie 2019
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35, Bucuresti)
Follow the #PinkFOX for a #DoubleChristmasCONCEPT
Program: Sambata 11:00 – 19:00; Duminica 11:00 – 19:00
Bilet intrare: 15 lei

Alte detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: Christmas CONCEPT, ilustratia de pe afisul evenimentului este realizata de Ioana Petre.

PUBLISHED ON 26.11.2019

more in Newsroom