HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Carturesti implineste 12 ani

Carturesti implineste 12 ani

Povestea Carturesti a inceput cu o librarie micuta intr-o cladire bucuresteana si cu un vis maret: acela de salvare a lecturii ca mod de viata. Astazi, 22 noiembrie, se implinesc 12 ani de atunci. In tot acest timp, oameni noi au continuat sa se alature acestei aventuri cavaleresti pentru ca si ei au crezut, la randul lor, in puterea cartilor de a face viata mai frumoasa, dar si in capacitatea muzicii de a schimba mentalitati.

“In spiritul lui Don Quijote, ne-am propus o algebra naiva. Ale carei variabile depind de fiecare dintre voi, prietenii Carturesti, oamenii dispusi sa masoare toti acesti ani in carti citite, in cotoare cartonate peste care si-au trecut degetele in cautarea urmatoarei aventuri tiparite, in seri petrecute ascultand muzica in surdina si sorbind din ceai printre carti, in descoperiri de tot felul: de scriitori vechi si noi, de designeri, de gusturi, de ambiante. Ne-am dori ca de ziua noastra, sa nu vorbim despre realizari si proiecte de viitor, ci despre o aventura in care nu am fost niciodata singuri. Carturesti apartine celor care si l-au imaginat”, spun reprezentatii Carturesti.

“Si, ca de obicei, sarbatorim momentul cu o reducere de 10% la orice carte cumparata in Librariile Carturesti in ziua de joi, 22 noiembrie 2012. Iar noaptea, intre 22:00 si 24:00h, librariile Verona, Mercy si Brasov ofera reduceri de 20% la toate cartile din oferta. In plus, avem ceai si biscuiti din partea casei, concursuri de algebra naiva in librarii si pe pagina de Facebook, iar pe fatada dinspre Bulevardul Magheru a librariei Carturesti Verona vom avea o proiectie-surpriza, care va lumina cladirea pana spre miezul noptii. In libraria online carturesti.ro incepem reducerile mai devreme: in perioada 12-25 noiembrie toate cartile aflate in stoc au reducere de 20%. Carte diem!”

La multi ani, Carturesti!

Sursa info si foto: Carturesti

PUBLISHED ON 22.11.2012

more in Newsroom