HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Victoria Beckham. “Less is More.”
Inspiratie
Autor: Ioana Lovin

Victoria Beckham. “Less is More.”

Imi plac interviurile „73 Questions Video Series” realizate de Vogue. Filmate dintr-un singur cadru, acestea trec invitatii printr-un roller coaster bine pus la punct al intrebarilor. Printre vedetele care au acceptat provocarea lor se regaseste si Victoria Beckham care a dezvaluit, printre alte lucruri,  ca „Less is more” este cel mai bun secret de moda pe care l-a invatat vreodata.

Regula reflecta intru totul stilul ei vestimentar si viziunea estetica a brandului eponim, lansat in 2008. Cele trei cuvintele imi revin in minte de fiecare data cand se vorbeste despre tinutele purtate de Victoria Beckham, iar cea mai recenta ocazie a oferit-o Gala amfAR desfasurata in urma cu doua zile la Hong Kong. Insa, adevaratul secret consta in dozarea ingredientelor, astfel incat „putin” sa nu devina simplist, ci sa reuseasca sa suprinda si sa convinga… prin echilibru, prin subtilitatea detaliilor sau prin culoare. Este un secret pe care Victoria il cunoaste foarte bine.

Foto: Hepta.ro
Video: Vogue via Youtube.com

PUBLISHED ON 17.03.2015

more in Fashion Etc