AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Victoria 46 prezent pe Farfetch.com

Victoria 46 prezent pe Farfetch.com

Victoria 46 colaboreaza din acest sezon cu platforma internationala Farfetch.com, unde sunt reunite alte 200 de magazine din intreaga lume. Astfel, cel mai mare retailer roman de branduri high fashion este primul din Romania prezent pe aceasta retea multibrand.

Cu 60 de milioane de vizite estimate pentru anul 2013 si peste 120.000 de clienti in 2012, Farfetch.com este o comunitate globala a iubitorilor de moda, ce pot acum urmari si cumpara selectia de produse Victoria 46. “Propunerea Farfetch de a colabora cu Victoria 46 vine ca o oportunitate uriasa si un compliment si mai mare. Acestia au apreciat ca suntem partenerii ideali datorita mixului de branduri, selectiei deosebite a colectiilor, imaginii magazinului si nu in ultimul rand a faptului ca preturile pe care le practicam pe piata autohtona sunt aceleasi cu cele afisate international”, a precizat Dorothy Constantin, managing director High Fashion Project.

Victoria 46 a aniversat in 2012 cinci ani de prezenta pe piata, noua locatie situata pe Calea Dorobantilor 126-130 fiind un pas esential pentru selectia consistenta de branduri ce acum se intinde pe 900 m2.

Sursa foto si info: Victoria 46

PUBLISHED ON 06.11.2012

more in Newsroom