NEWS

Giambattista Valli, noul designer care...

Ann-Sofie Johansson, H.E.R., Kendall Jenner, Giambattista Valli, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini d’Adda, Chris…

INSPIRATIE

5 trenduri in coafura pentru...

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus…

RED CARPET

Elle Fanning @ Deschiderea Festivalului...

Elle Fanning si-a facut aparitia la ceremonia de deschidere a Festivalului…

HOT TREND

Ce accesorii pentru par sunt...

Accesoriile pentru par reprezinta o modalitate la indemana de a schimba…

RED CARPET

Tinute spectaculoase de la Met...

Camp: Notes on Fashion este expozitia conceputa, pentru aceasta primavara, de…

TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

Arta & Design

7 proiecte de design de la RDW 2019

Expozitia centrala din cadrul celei de-a saptea editii Romanian Design Week (RDW) este gazduita, pana pe 26 mai 2019, in cladirea BCR din Piata Universitatii. Echipa The Institute duce mai departe traditia de a prezenta unele dintre cele mai bune lucrari de design si arhitectura din ultimul an, intr-un spatiu din Bucuresti diferit de cele in care au avut loc expozitiile centrale anterioare. Cu aceasta ocazie, am trecut pentru prima oara pragul cladirii BCR, monument istoric care dateaza din 1906. In weekend, am vizitat expozitia, incapere cu incapere. Am vazut proiecte recente, semnate de designeri a caror activitate o urmaresc deja, proiecte care imi erau cunoscute si proiecte realizate de designeri despre care am aflat abia acum. Dintre toate (si nu sunt putine), am ales cateva care s-au pastrat cu mai multa claritate atat in mintea mea, cat si in aparatul foto. Lana & Beton participa la RDW 2019 cu colectia GEM. Este vorba despre cele patru lampi din imaginea de mai sus, care au abajururi din lana. Formele lor simpatice si culorile intense sunt inspirate de fructele de padure. Ulterior, cand am citit mai multe despre proiect pe site-ul The Institute, am aflat un detaliu care mi-a scapat cand am vizitat expozitia. Lampile nu au imprumutat doar elementele viz...

Inapoi Inainte
Vedetele @ Lansarea All Hollow

Vedetele @ Lansarea All Hollow

Designeri, actori, stilisti, bloggeri si persoane publice au participat duminica la evenimentul de lansare a celui de-al treilea numar al revistei All Hollow. Lansarea s-a desfasurat in Club Control din Bucuresti, intr-o atmosfera efervescenta, completata de muzica trupei daneze 'Reptile Youth' si a trupei romanesti 'Robin and the Backstabbers'.

Dana Rogoz

Adelina Ivan

Irina Marinescu

Aylin Cadir

Maria Marinescu

Meda Victor

Raluca Rogoz, Razvan Mazilu, Crina Semciuc si Barna Nemethi

Cel de-al treilea numar al revistei All Hollow sau The Spring Issue reuneste 416 pagini, cele mai multe de pana acum. Coperta acestei editii ii apartine Crinei Semciuc care povesteste intr-un interviu amplu despre dragostea de actorie, provocari, HBO si Rocker, despre logodna si copii. Apoi, Razvan Mazilu vorbeste in premiera despre urmatorul sau spectacol, “Saraiman”, intr-un material ce-i poarta semnatura. Lor li se alatura Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu si sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

Mai multe imagini de la eveniment aici!

Foto si info: All Hollow

PUBLISHED ON 03.04.2013

more in Newsroom