ART & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

FASHION TRENDS

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

FASHION TRENDS

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ART & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

RED CARPET

Ce tinute au purtat artistele...

Culori vibrante, dar si tonuri neutre sau texturi metalice, croieli care…

NEWS

Castigatorii Premiilor Oscar 2019

Green Book a castigat trofeul pentru Cel mai bun film la…

Interviu

Ioana Boros de la Daring Trash. La intersectia dintre design & arta.

Daring Trash este un brand vestimentar din Cluj, fondat de Ioana Boros in 2017. Este primul ei proiect in care activitatea de designer se imbina cu cea de artista. Ilustratiile minimaliste, care personalizeaza cele mai multe dintre piesele de imbracaminte realizate de ea, ii poarta, la randul lor, semnatura. Ioana Boros s-a nascut la Bistrita si, in prezent, locuieste la Cluj. Din 2008, cand a absolvit Facultatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, si pana in 2016, a lucrat la cateva proiecte personale si a colaborat, mai multi ani, cu un brand romanesc din industria modei. Am invitat-o sa imi povesteasca mai multe despre cum s-a conturat Daring Trash in forma pe care o are astazi, dar si despre pasiunea ei pentru arta. Stiam deja ca Ioana a participat la editia Barcelona International Gallery (BIG) Awards 2018, o expozitie organizata, toamna trecuta, de CAGE Gallery din Barcelona si ca se regaseste printre artistii expozitiei Abstract Mind 2019, care va fi gazduita, in primavara, de CICA Museum din Coreea de Sud. Cu ocazia acestui interviu, am aflat si ca aceste doua realizari i-au dat, pe de-o parte, mai multa incredere si, pe de alta parte, au contribuit la promovarea lucrarilor ei. Povestea Daring Trash a inceput cu o perioada de documentare despre printuri si ilu...

Inapoi Inainte
Vedetele @ Lansarea All Hollow

Vedetele @ Lansarea All Hollow

Designeri, actori, stilisti, bloggeri si persoane publice au participat duminica la evenimentul de lansare a celui de-al treilea numar al revistei All Hollow. Lansarea s-a desfasurat in Club Control din Bucuresti, intr-o atmosfera efervescenta, completata de muzica trupei daneze 'Reptile Youth' si a trupei romanesti 'Robin and the Backstabbers'.

Dana Rogoz

Adelina Ivan

Irina Marinescu

Aylin Cadir

Maria Marinescu

Meda Victor

Raluca Rogoz, Razvan Mazilu, Crina Semciuc si Barna Nemethi

Cel de-al treilea numar al revistei All Hollow sau The Spring Issue reuneste 416 pagini, cele mai multe de pana acum. Coperta acestei editii ii apartine Crinei Semciuc care povesteste intr-un interviu amplu despre dragostea de actorie, provocari, HBO si Rocker, despre logodna si copii. Apoi, Razvan Mazilu vorbeste in premiera despre urmatorul sau spectacol, “Saraiman”, intr-un material ce-i poarta semnatura. Lor li se alatura Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu si sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

Mai multe imagini de la eveniment aici!

Foto si info: All Hollow

more in Newsroom