INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Vedetele @ Lansarea All Hollow

Vedetele @ Lansarea All Hollow

Designeri, actori, stilisti, bloggeri si persoane publice au participat duminica la evenimentul de lansare a celui de-al treilea numar al revistei All Hollow. Lansarea s-a desfasurat in Club Control din Bucuresti, intr-o atmosfera efervescenta, completata de muzica trupei daneze 'Reptile Youth' si a trupei romanesti 'Robin and the Backstabbers'.

Dana Rogoz

Adelina Ivan

Irina Marinescu

Aylin Cadir

Maria Marinescu

Meda Victor

Raluca Rogoz, Razvan Mazilu, Crina Semciuc si Barna Nemethi

Cel de-al treilea numar al revistei All Hollow sau The Spring Issue reuneste 416 pagini, cele mai multe de pana acum. Coperta acestei editii ii apartine Crinei Semciuc care povesteste intr-un interviu amplu despre dragostea de actorie, provocari, HBO si Rocker, despre logodna si copii. Apoi, Razvan Mazilu vorbeste in premiera despre urmatorul sau spectacol, “Saraiman”, intr-un material ce-i poarta semnatura. Lor li se alatura Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu si sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

Mai multe imagini de la eveniment aici!

Foto si info: All Hollow

PUBLISHED ON 03.04.2013

more in Newsroom