AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vedetele @ Lansarea All Hollow

Vedetele @ Lansarea All Hollow

Designeri, actori, stilisti, bloggeri si persoane publice au participat duminica la evenimentul de lansare a celui de-al treilea numar al revistei All Hollow. Lansarea s-a desfasurat in Club Control din Bucuresti, intr-o atmosfera efervescenta, completata de muzica trupei daneze 'Reptile Youth' si a trupei romanesti 'Robin and the Backstabbers'.

Dana Rogoz

Adelina Ivan

Irina Marinescu

Aylin Cadir

Maria Marinescu

Meda Victor

Raluca Rogoz, Razvan Mazilu, Crina Semciuc si Barna Nemethi

Cel de-al treilea numar al revistei All Hollow sau The Spring Issue reuneste 416 pagini, cele mai multe de pana acum. Coperta acestei editii ii apartine Crinei Semciuc care povesteste intr-un interviu amplu despre dragostea de actorie, provocari, HBO si Rocker, despre logodna si copii. Apoi, Razvan Mazilu vorbeste in premiera despre urmatorul sau spectacol, “Saraiman”, intr-un material ce-i poarta semnatura. Lor li se alatura Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu si sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

Mai multe imagini de la eveniment aici!

Foto si info: All Hollow

PUBLISHED ON 03.04.2013

more in Newsroom