HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
The Brewery

The Brewery

The Brewery este un nou complex foto cu doua studio-uri complet echipate, disponibile spre inchiriere, situat pe strada Logofat Tautu 68A din Bucuresti. Deschiderea lui oficiala a avut loc saptamana trecuta, insa primele shooting-uri au fost gazduite aici inca dinainte de eveniment. De altfel, rezultatele lor sunt cele care au conturat ideea potrivita pentru a celebra momentul, si anume: realizarea unei expozitii de fotografie.

Andreea Macri, Andrei Runcanu, Barna Nemethi, Cornel Brad, Cornel Lazia, Dan Beleiu, Felicia Simion, Lehel Kelemen, Nicolae Burca, Oltin Dogaru, ZWEI si Nikon One au fost artistii participanti. Lucrarile lor au ghidat calatoria invitatilor in cele doua incaperi cu pereti vopsiti in alb si gri, cu tavan inalt si ferestre industriale mari, ce lasa lumina sa patrunda nestigherita. Ziua lansarii a fost insa una capricioasa. Dar chiar si-asa mi-a placut cum s-a imbinat atmosfera gri a orasului, cu designul minimalist al spatiului si cu fotografiile expuse, o parte dintre ele in alb si negru. Iata in continuare cateva imagini de la evenimentul de lansare!

www.thebrewery.ro
Facebook/TheBreweryStudio
Instagram.com/thebrewery

Foto: Cosmin Sbarcea

PUBLISHED ON 26.04.2016

more in Newsroom