HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Targul de bijuterii AUTOR, editia a VI-a

Targul de bijuterii AUTOR, editia a VI-a

In perioada 05-06 noiembrie 2011, intre orele 12.00-20.00, are loc cea de-a sasea editie a Targului de Bijuterie AUTOR, la Sala Dalles (Bd.-ul Nicolae Balcescu, Nr.18). Deschiderea oficiala va avea loc, sambata, 05 noiembrie, ora 12.00.

AUTOR este singurul targ de profil din Romania, care isi propune sa prezinte un nou concept despre a face si a purta bijuterie, aducand publicul fata in fata cu bijuterii care au ca miza unicitatea si autenticitatea.

„Vizibilitatea bijuteriei de designer a crescut direct proportional in Romania, rezultate observate in urma editiilor Targului Bianual AUTOR. Prin accesul direct la acest gen de bijuterii am continuat ideea platformei Extins Bijuterie Contemporana, care are ca scop aducerea bijuteriei de autor in atentia publicului, crearea unui spatiu de contact cu aceste obiecte si nu in ultimul rand, punerea in valoare a unor nume cunoscute si emergente de designeri de bijuterie”, declara Dan Piersinaru, initiatorul targului.

A VI-a editie AUTOR va avea ca premiere, atat aparitia unei noi sectiuni in cadrul targului  — “Focus Designer”, cat si introducerea unor serii de conferințe pe diferite teme, menite sa informeze si sa inspire atat creatorii, cat si profesionistii pasionati de bijuterie, arta si moda. Pentru “Focus Designer”, este invitat designerul Carla Szabo. Ea va performa in premiera, in ambele zile, o demonstratie live de creatie de bijuterie si va expune colectia de bijuterie pentru vara 2012, care a fost prezentata impreuna cu Irina Schrotter la Berlin Fashion Week. Iar Biroul de Stil Code Noir Style revine de la Paris cu noutati, organizand un forum de tendinte unde veti afla directiile stilistice ale verii 2012.

 

AUTOR reuneste nume precum Angi Apostol, Iuliana Asoltanei, Alina Bancila, Raluca Buzura, Cornelia Brustureanu, Alina Carp, Roxana Davidescu, Maria Filipescu, Bianca Grin, Eliza Labancz, Alis Lalu, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Odette Lupu, Alina Oprisan, Ioana Matei, Andreea Mogosanu, Ina Moisi, Noha Nicolescu, Andreia Popescu, Liviu Puzderca, Alexandra Ungurelu, Liana Salagean, Carla Szabo, Virginia Toma, Romana Topescu, Ana Wagner, Horatiu Weiker, Mihaela Zvinca, brandurile BuyHand, E.Thula, FashionMachine, Lady Magpie, Living en Bermudas, Lorina bijoux, ModaMania, Mika by Oana Tiganus, Prochaine, Roua de argint, ale caror creatii vor putea fi achizitionate, in cadrul targului, la pret de atelier.

PUBLISHED ON 02.11.2011

more in Newsroom