HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
T-shirt’ul romanesc de Adrian Oianu

T-shirt’ul romanesc de Adrian Oianu

Procesul de explorare al valorilor traditionale inceput de Adrian Oianu se concretizeaza intr-un nou demers creativ: T-shirt'ul romanesc. Ia romaneasca este acum stilizata si construita din tricot, intr-o nevoie evidenta de a imita confortul, lejeritatea si feminitatea.

De-a lungul timpului, banalul tricou a cunoscut o multime de transformari stilistice, reprezintand una dintre cele mai versatile piese vestimentare. In ceea ce-l priveste, creativitatea nu are limite, iar acest lucru este demonstrat acum si de noile creatii Adrian Oianu.

Pentru designerul roman, tricoul a devenit pretextul pentru un joc inedit in care elementele portului traditional se transforma pentru a-si gasi cu usurinta un loc in garderoba femeilor moderne. T-shirt’ul romanesc reprezinta o alternativa urbana, de zi pentru rochiile ce poarta semnatura Adrian Oianu.

Preturile t-shirt’ului romanesc variaza intre 340 si 390 lei, in functie de model. Comenzi la catrinel.chiriac@adrianoianu.com

 

PUBLISHED ON 18.04.2012

more in Newsroom