AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Soirees de la Mode XIII – un fashion show dedicat Mariei Tanase

16 designeri si branduri si-au prezentat creatiile inspirate de Maria Tanase, in cadrul celei de-a 13-a editii Soirees de la Mode, care s-a desfasurat pe 25 martie. Agnes Toma, Alexandra Calafeteanu (pantofi Ana Parvan), FeMale, Florina Ivascu, Gabriela Atanasov, Kiki Dumitrescu, Kinga Varga, Maria Burnette, Mihaela Cretescu si Iulia Gorneanu, Norina Stoica, Otilia Brailoiu, R'IAS Couture, Rhea Costa, Rozalia Bot, Sandra Galan si Simona Semen impreuna cu Alexandra Abraham au prezentat cate trei tinute vestimentare, prin care au oferit propriile viziuni asupra universului conturat de marea noastra artista.

La crearea unei atmosfere cu totul aparte a contribuit si Maria Raducanu. Concertul ei impresionant, cu piese din repertoriul Mariei Tanase, s-a desfasurat pe parcursul prezentarii. Iata in continuare cateva dintre tinutele incluse in cadrul show-ului!

Agnes Toma

FeMale by Mirela Fraser

Gabriela Atanasov

Otilia Brailoiu

Mihaela Cretescu & Iulia Gorneanu

Rhea Costa

Rozalia Bot

Simona Semen & Alexandra Abraham

Pentru mai multe imagini, viziteaza pagina de Facebook Soirees de la Mode!

Partenerii acestei editii au fost: IL PASSO, GETA VOINEA, Alina Brailescu Academy.
Evenimentul a avut loc la Howard Johnson Grand Plaza Bucharest.

Foto: Eduard Mariut

PUBLISHED ON 27.03.2014

more in Fashion Etc