ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
Smart Girls Camp

Smart Girls Camp

Intre 13 si 16 august, echipa Naked PR organizeaza Smart Girls Camp, prima tabara dedicata exclusiv antreprenoarelor. La Conac Polizu din Iasi, un loc cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti, 10 profesori iconici vor impartasi participantelor din experienta lor.

„De cand ma stiu, sunt antreprenoare. Si am inteles ca o sa fiu antreprenoare pana mor. Am construit business-uri, am renuntat la business-uri, am creat noi nise, am fortat noi nevoi de consum. Intotdeauna, cu greu si cu frumos. Cu entuziasm si viziune, cu emotie si incredere. Dragile mele, sa muncim cu sinceritate si sa nu ne fie frica! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Calatorii,” spune Camelia Sucu, unul dintre profesorii care isi doresc sa inspire prin povestile lor alte povesti de succes. Alaturi de ea, se regasesc si nume precum Irina Pacurariu, Dan Lungu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lacatusu sau Vlad Dogarescu.

Despre desfasurarea taberei, echipa Naked PR declara: „Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes, petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visele. In cadrul campului, vor participa atat la workshop-uri informationale, construite in jurul expertizei profesorilor, cat si la ateliere de scriitura creativa, un atelier Belle-Epoque de serbeturi, peltele, jeleuri si dulceturi (dupa retetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietara a Conacului Polizu) sau un atelier de mindfulness.”

Detalii despre agenda evenimentului si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR.

 

 

 

 

PUBLISHED ON 28.07.2015

more in Newsroom