HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Smart Girls Camp

Smart Girls Camp

Intre 13 si 16 august, echipa Naked PR organizeaza Smart Girls Camp, prima tabara dedicata exclusiv antreprenoarelor. La Conac Polizu din Iasi, un loc cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti, 10 profesori iconici vor impartasi participantelor din experienta lor.

„De cand ma stiu, sunt antreprenoare. Si am inteles ca o sa fiu antreprenoare pana mor. Am construit business-uri, am renuntat la business-uri, am creat noi nise, am fortat noi nevoi de consum. Intotdeauna, cu greu si cu frumos. Cu entuziasm si viziune, cu emotie si incredere. Dragile mele, sa muncim cu sinceritate si sa nu ne fie frica! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Calatorii,” spune Camelia Sucu, unul dintre profesorii care isi doresc sa inspire prin povestile lor alte povesti de succes. Alaturi de ea, se regasesc si nume precum Irina Pacurariu, Dan Lungu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lacatusu sau Vlad Dogarescu.

Despre desfasurarea taberei, echipa Naked PR declara: „Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes, petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visele. In cadrul campului, vor participa atat la workshop-uri informationale, construite in jurul expertizei profesorilor, cat si la ateliere de scriitura creativa, un atelier Belle-Epoque de serbeturi, peltele, jeleuri si dulceturi (dupa retetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietara a Conacului Polizu) sau un atelier de mindfulness.”

Detalii despre agenda evenimentului si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR.

 

 

 

 

PUBLISHED ON 28.07.2015

more in Newsroom