HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Salonul OUL ALB. Editia a II-a.

oul-alb-idei de cadouri neogalateca design shop

Cea de-a doua editie a Salonului de design OUL ALB se desfasoara, intre 15 aprilie si 7 mai 2016, la NeoGalateca Gallery Shop din Bucuresti. Intr-un spatiu minimalist, ilustratori, bijutieri, designeri de moda si de obiecte home&deco isi expun creatiile ce pot deveni cadouri de Pasti pentru cei dragi.

Artistii si designerii invitati sunt:

Lady Magpie,  Unite Privee, Adriana Falub, Raluca Buzura, RadPlayground, Picabu, Izabela Mandoiu, Claudia Castrase,  Bluzat, Cloche, Mihai Zgondoiu, Sergiu Chihaia, Una ca Luna, Bianca Abacioaei, Porphyras, Simina Filat, Maria Dermengiu, Hamid Nicola Katrib, Fandacsia, Laura Olaru, Lemnia, Gabriel Geller, Teodora Ungureanu, Razvan Vasilescu, Irina Florea, Seletti, Iittala, Pols Potten, Leitmotiv, Remember si Present Time.

Tema din acest an, The red hen, adauga culoare unui concept gandit a fi in totalitate expresia albului imaculat. Editia din acest an vine si cu o surpriza: Find the hen, un concurs amuzant care invita vizitatorul sa caute imaginea unei gaini rosii printre articolele expuse in gallery shop sau pe www.neogalateca.com. Gasirea ei se va traduce prin vouchere si reduceri.

NeoGalateca Gallery Shop (CA Rosetti nr. 2-4, Bucuresti). Intrarea este libera.

PUBLISHED ON 18.04.2016

more in Newsroom