HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Robert Pattinson, seducator in campania Dior Homme

Robert Pattinson, seducator in campania Dior Homme

'Viseaza ca si cum ai trai vestic, traieste ca si cum ai muri astazi.' Cuvintele lui James Dean au devenit motto-ul barbatului Dior, intruchipat in cea mai recenta campanie de catre Robert Pattinson. Din aceasta toamna, actorul reprezinta imaginea emblematicului parfum Dior Homme, inlocuindu-l pe Jude Law.

Pentru Dior, Robert Pattinson este o persoana autentica, cu un farmec aparte, un idol modern care si-a asumat libertatea de a face alegeri curajoase in ceea ce priveste rolurile interpretate. Parfumul Dior Homme reprezinta la randul sau o compozitie curajoasa, care a uluit lumea cu o intensitate proaspata si surprinzatoare, astfel incat asocierea cu Pattinson a venit cat se poate de firesc.

Filmul oficial al campaniei poarta semnatura lui Romain Gavras, iar fotografiile au fost realizate de Nan Goldin. Cum ti se pare rezultatul acestei colaborari?

Foto, video, info: Dior Video via Youtube.com

PUBLISHED ON 12.09.2013

more in Newsroom