INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

INSPIRATIE

Ce as purta in sezonul...

Pandemia a influentat, in mod clar, felul in care m-am imbracat…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte

Parlor Bridal 2017

Urmaresc colectiile semnate de designerul Veronica Zaharia si, de obicei, cea mai recenta dintre ele ia locul preferatei de pana atunci. Asa s-a intamplat si astazi cu rochiile de mireasa Parlor pentru 2017, care mi-au creat un sentiment de eleganta confortabila.

M-a cucerit si povestea din spatele colectiei. Bunica designerului este cea care a inspirat noile piese vestimentare si, mai mult decat atat, ea este persoana care a influentat, in general, abordarea Veronicai Zaharia asupra stilului: “Bunica mea era de o eleganta nonsalanta, avand un rafinament pe care il exprima cu incredere. Am cautat sa redau aceste atribute in creatiile mele si sa le insuflu femeilor care poarta Parlor. Purta piese feminine si sofisticate, cu croiuri simple, realizate din cele mai fine tesaturi, intr-o perioada in care, in Europa, poliesterul si plasticul erau noua norma. Imi amintesc ca se imbraca in fiecare zi ca si cum era o ocazie speciala si felul ei de a fi a avut o mare influenta asupra mea. Ea este cea de la care am invatat ca trebuie sa fiu naturala, sa am o identitate personala, pastrandu-mi in acelasi timp eleganta.”

Dorinta de a exprima naturalete si autenticitate si-a gasit, de aceasta data, raspunsul prin reinterpretarea elementelor care definesc stilul modernist italian, specific anilor ’30 si ’40. Noile piese Parlor sunt fluide. Au croiuri speciale si proportii perfecte, realizate din matasuri fine, sifon si dantela. Broderiile manuale si detaliile inedite le completeaza designul. “Am cautat sa redau sentimentul de relaxare, dar si placerea de a purta o rochie de mireasa sofisticata, care te aduce in centrul atentiei. Am observat ca, in goana dupa <Princess look>, multe femei cauta sa poarte piese greoaie cu trene si volume uriase, ornate excesiv. Am simtit nevoia de a elibera mireasa si de a crea piese care sunt despre naturalete si despre bucuria de a trai poate cea mai frumoasa zi din viata ei,” completeaza Veronica Zaharia.

Te las in continuare sa descoperi look book-ul colectiei, realizat de fotograful Andreea Macri. Daca vrei sa afli mai multe despre universul Parlor, intra pe Parlor.ro sau pe pagina de Facebook.

Credite
Fotograf: Andreea Macri
Model: Marie Damian, MRA Models
Make-up artist: Raluca Craciun
Hairstylist: Alex Claudiu Sarghe
Multumiri: Magnolia Atelier, Bon Bijou

PUBLISHED ON 25.11.2016

more in Fashion Etc