HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Oil on Canvas | Silk on Skin

Oil on Canvas | Silk on Skin

Oil on Canvas | Silk on Skin, prima colectie semnata Andreea Buga, aduce in universul modei arta Almei Redlinger, unul dintre pictorii promovati de laboratorul cultural ARGO ART. Tablourile artistei sunt transformate in imprimeuri pe matase, ce redau cu acuratete detaliile fiecarei tuse de culoare.

Colectia cuprinde atat piese casual, cu influente sport, adunate sub numele Fancy Canvas, cat si piese elegante: Impressive Silk. Le-am descoperit pe toate ieri in spatiul luminos al Iconic Food Wine & Design, unde au fost expuse alaturi de lucrarile care le-au inspirat. Pentru a reda atmosfera din atelierul artistei, una dintre incaperile casei de pe Aleea Alexandru a gazduit sevaletul Almei Redlinger, scaunul de pe care picteaza, alaturi pensule si vopsele. La eveniment au fost prezente designerul si artista deopotriva.

“Poti privi un tablou, dar nu poti pastra momentul. Eu am vrut sa pastrez clipa pentru femeile care simt matasea ca parte din eleganta si atitudinea lor, care simt pe piele frumusetea. Prima mea colectie este ideea decupata din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe matase. Reprezinta spiritul artei contemporane aplicat prin creativitatea designului vestimentar,” povesteste Andreea Buga despre conceptul Oil on Canvas | Silk on Skin.

Intreaga colectie cuprinde 48 de piese ce pot fi achizitionate de pe site-ul www.andreeabuga.ro si de pe www.molecule-f.com. Iata in continuare imagini din lookbookul colectiei si fotografii de la evenimentul de lansare!

Foto eveniment: Alberto Grosescu
Foto campanie: George Pruteanu
Concept proiect: Andreea Buga
Styling colectie: Marina Moldovan
Modele: Irina Vulpe si Andra Schuler, Mandarina Models
Make up & Hair style: Raluca Craciun

PUBLISHED ON 27.03.2015

more in Fashion Etc