AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Natalie Portman, imaginea noii mascara Diorshow New Look

Natalie Portman, imaginea noii mascara Diorshow New Look

Natalie Portman prezinta noua mascara Diorshow New Look, inspirata de formele voluminoase ale colectiei New Look pe care Christian Dior a realizat-o in 1947. Acest produs cu o formula revolutionara pentru gene creeaza un volum multi-dimensional, cu un efect dramatic, nemaiintalnit.

Culori spectaculoase, jocuri de umbre si lumini si gene voluminoase, arta metamorfozei reprezinta semnatura lookurilor de pe podiumurile Dior. Ochii sunt electrizanti, evidentiati de gene extravagante si de concepte cromatice nonconformiste.

In 1947, prima colectie a lui Christian Dior a revolutionat complet codurile din vremea sa cu formele sale de inspiratie florala, prin culorile bogate si fustele largi. In contrast cu rigurozitatea anilor ’40, stilul New Look a pus bazele celor trei piloni de neclintit la infiintarea Casei Dior: dorinta de a revolutiona conventiile inradacinate, abilitatea de a transforma si de a omagia frumusetea femeilor si a lookului acestora, si, in final, utilizarea unor cantitati extravagante de material pentru a crea forme noi, cu un volum uimitor. Diorshow New Look s-a inspirat la randul sau din aceste valori.

In 2002, Dior a lansat Diorshow, prima mascara Dior influentata direct de tehnicile profesioniste ale artistului de makeup. Cu pensula sa speciala pentru alungire XL, Diorshow  creeaza un volum exploziv pentru un look uimitor pe podium. Acesta a fost doar inceputul. Astazi, Diorshow New Look vine sa revolutioneze makeup-ul genelor construind un New Look infinit. Nascut din combinarea unei pensule originale si a unei formule de tratament ser de inalta precizie, noua mascara mareste volumul fiecarei gene in parte. Are o capacitate extraordinara de a mari ochii, indiferent de marimea acestora, dar si de lungimea lor.

Pana pe 29 februarie, Dior te invita sa testezi noua mascara indrumata de ambasadorii sai.

  • In fata  magazinului SEPHORA din Plaza Mall, (podium pe culoar)
  • In fata magazinului SEPHORA din Mall Vitan (podium pe culoar)
  • In fata magazinului  DOUGLAS din Mall Baneasa Shopping City (podium pe culoar)

Zilnic in intervalul orelor :
Luni- Vineri  de la 16:00 – 20:00
Sambata- Duminica:13:00-19:00

Foto: Dior
Video via Youtube.com

 

PUBLISHED ON 24.02.2012

more in Newsroom