AMINTIRI

Sibiul vazut prin ochii prietenelor

Ma gandeam, de curand, ca anii traiti la Bucuresti au ajuns…

ARTA & DESIGN

Cu si despre plastic. Perspective...

Pentru a vorbi despre viitorul designului, trebuie sa vorbim despre sustenabilitate,…

COLAJ DE RECOMANDARI

Ceva de vazut, ceva de...

Timid, am inceput sa reiau din lucrurile care imi faceau placere,…

ARTA & DESIGN

Aspecte ale designului: Memphis Milano...

Anthony Vaccarello, directorul de creatie al casei de moda Saint Laurent,…

TRIED & TESTED

Un anticearcan, un deodorant &...

In industria frumusetii, totul e in schimbare. Apar mereu produse noi,…

EDITOR'S CHOICE

Simboluri celeste pe esarfe din...

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol…

INSPIRATIE

Looking On The Sunnies Side...

Designerii contureaza in cateva linii clare trendurile in materie de ochelari…

Editor's Choice

Simboluri celeste pe esarfe din matase

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol al feminitatii, al ritmului vietii si al eternitatii, si stelele, simbol al frumusetii, al bunatatii si al energiei pozitive, au inspirat colectia-capsula de esarfe din matase, realizata de Bon Bijou. Aceasta poarta numele A Sense of Freedom si cuprinde trei modele in care simbolurile celeste sunt desenate si asezate in compozitii pastelate. Fiecare imagine e insotita de un text in franceza. Le Soleil te va bien. / C'est juste une phase. / Tout astre visible, excepte le Soleil et la Lune; point brillant dans le ciel, la nuit. Imi imaginez esarfele purtate la gat, pe cap, pe umeri sau ca top improvizat, intr-o zi petrecuta pe malul marii. Esarfa mea preferata este cea inspirata de soare. Imi plac designul predominat de culori calde si mesajul optimist, imprimat pe matase. Dincolo de aceste detalii, nu pot sa nu ma gandesc la importanta pe care o are soarele pentru starea mea de spirit. Se poate sa ma faca sa-mi incretesc fruntea cand lumina lui e prea puternica, dar tot el imi descreteste de multe ori mintea.:) Colectia-capsula este realizata de echipa Bon Bijou, de la schita si pana la ultimele detalii, prin procesul de creatie consacrat: Step I: envision / Step II: explore / Step III: do the work /Ste...

Inapoi Inainte
Natalia Vodianova. Push up your beauty. Etam

Natalia Vodianova. Push up your beauty. Etam

Brandul de lenjerie intima Etam pasesete in universul frumusetii si lanseaza prima linie de make-up si de produse de baie a caror imagine este topmodelul Natalia Vodianova. Reunite sub sloganul ‘Push up your beauty’, cele 600 de noi produse sunt inspirate de culorile, texturile si denumirile care definesc lenjeria Etam.

Astfel, mascara poarta numele de „Balconnet de Cils”, fardurile de pleoape intr-o paleta vasta de nuante devin „Soutien Regard”, iar blushurile sunt recomandate ca „Trikini”. Pe de alta parte, gelurile de dus, uleiurile de masaj si celelalte produse de baie cu arome ispititoare reprezinta diferite fatete ale femeii Etam. „Amoureuse, “Reveuse” sau „Gourmande” sunt doar trei exemple.

Imaginile campaniei de promovare o infatiseaza pe Natalia Vodianova in ipostaze ce ilustreaza varietatea lookurilor obtinute cu ajutorul produselor de make-up. De la machiaje naturale la cele cu detalii grafice sau culori vii si pana la lookurile intense de seara, totul este posibil.

Foto: Hepta.ro/ Video: Etam via Youtube.com

PUBLISHED ON 24.09.2014

more in Beauty Lines