HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Naked PR. A 4-a editie

Scoala NAKED PR da startul inscrierilor la cea de-a patra editie a cursurilor de PR, sustinute de specialisti in industria de comunicare romaneasca. Timp de sase saptamani, profesorii NAKED PR vor impartasi cursantilor fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, dau acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile.

profesori

2015 la NAKED PR e de poveste. Este un trend prins si adus in mainstream de catre Disney si Hollywood si manifestat tot mai mult in imaginarul public. Numarul mare de povesti cinematografice reinterpretate – Maleficient (2014), Cinderella (2015), Pan(2015), Alice in Wonderland(2016) – va aduce o influenta importanta a acestora in mentalul public si in cultura populara, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

Primavara aceasta povestile de succes incep la NAKED. Nu sunt povesti de adormit copii, ci povesti de trezit clienti. Transformam oameni de comunicare in Legende, in superspecialisti in PR. Nu vom vorbi despre basme, ci vom genera PR de poveste. Aici incepe magia, adauga Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

Fashion PR intermediate si advanced, PR 3.0, Debate& public speaking si PR pentru marci personale compun colectia de cursuri din aceasta primavara, predate de Ana Bucur, Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Victor Kapra (PR 3.0), Dan Cristea (Debate&public speaking), Adelina Bortan si Raluca Cristea (PR pentru marci personale).

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (www.nakedpr.ro).

Foto si info: NAKED PR

 

PUBLISHED ON 10.03.2015

more in Newsroom