HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
NAKED PR. 2 ani de PR fara PR.

NAKED PR. 2 ani de PR fara PR.

In urma cu doi ani, Raluca Cristea si Adelina Bortan au fondat impreuna primul laborator de PR specializat din Romania: NAKED PR. Astazi, proiectul lor indraznet se pregateste pentru cea de-a cincea editie de cursuri, sesiuni si workshop-uri specializate pe PR 3.0, Business PR, Fashion PR advanced, New Luxury PR, PR pentru marci personale si Stil de marca personala.

Despre planurile lor de la inceput, Raluca Cristea isi aminteste cum: „Acum 2 ani, puneam pe hartie (colorata, bineinteles:) ideea unui proiect care sa vorbeasca despre PR-ul milenist intr-o noua paradigma, sa dezvaluie adevaruri si sa creeze viziuni “uau” pentru generatia noastra. Cautam solutii diferite, alte scaune, alte povesti. Planuiam creativ. Am planuit bine si am realizat multe!”.

„15 profesori exceptionali, 424 de “studenti”, 86 de invitati, 497 ore de curs impreuna. Infuzie reala de know-how si oportunitati profesionale, 424 de povesti si intalniri frumoase, rasete multe si emotie, emotie cat cuprinde. Asa descriem doi ani de activitate NAKED PR. Si nu ne oprim aici, avem o multime de planuri pentru toamna aceasta”, povesteste Adelina Bortan.

Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Victor Kapra (PR 3.0), Maurice Munteanu ( Stil de marca personala) si Mihai Zarug (New Luxury PR) formeaza echipa profesorilor din noul sezon. Timp de sapte saptamani, acestia vor impartasi studentilor fortele si vulnerabilitatile industriei de PR din Romania, iar invitatii lor speciali vor adauga experientei un plus de valoare si inspiratie.

Detalii despre agenda workshopurilor si despre inscrieri sunt disponibile pe site-ul nakedpr.ro.

Foto: Vali Barbulescu

PUBLISHED ON 29.09.2015

more in Newsroom