AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Mihaela Glavan si Carla Szabo – o noua editie TouchedBy

Mihaela Glavan si Carla Szabo – o noua editie TouchedBy

Carla Szabo este designerul care semneaza creatiile din noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in 2009. Mini-colectia de sandale vine ca o completare a accesoriilor I AM by Carla Szabo, create pentru sezonul primavara- vara 2012 si prezentate la Berlin Fashion Week.

Creatiile aproape invizibile subliniaza si evidentiaza piciorul, la fel cum un colier sau o pereche de cercei subliniaza linia gatului. Sferele din lemn de nuc si caii argintati montati pe piele reprezinta elemente ce se regasesc si in colectia de accesorii a Carlei Szabo. Prezenta lor tranforma sandalele in bijuterii elegante si confortabile.

Acestea pot fi comandate incepand cu 5 iunie 2012, timp de o luna, in magazinul Sepala de pe Strada Benjamin Franklin, Nr. 9, din Bucuresti.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala. Urmatorii care vor semna creatii TouchedBy sunt Lucian Broscatean, Alex Galmeanu si Mihai Dobrovolschi., iar printre cei care au semnat deja mini colectii Touched By se numara Adelina Ivan, Alina Botea, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.

Foto si info via Mihaela Glavan

PUBLISHED ON 06.06.2012

more in Newsroom