PARTENERIAT MEDIA

Digital Divas 2023. Castigatorii trofeelor...

Cinci dintre cuvintele cheie care au impletit firul rosu al conferintelor…

AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
MARION COTILLARD, imaginea Lady Dior handbag FW 2014

MARION COTILLARD, imaginea Lady Dior handbag FW 2014

Marion Cotillard sfideaza gravitatia in noua campanie Lady Dior handbag, realizata de fotograful Jean-Baptiste Mondino. Purtand tinute semnate de Raf Simons si accesorizate cu genti din colectia toamna-iarna 2014, actrita franceza pare o balerina plina de gratie si feminitate - elemente ce-i definesc atat de bine stilul.

Marion Cotillard este imaginea Lady Dior inca din 2008, insa povestea liniei a inceput in 1994 cand a fost creata prima geanta. Aflata in acea perioada intr-o vizita la Paris, Printesa Diana s-a indragostit imediat de designul gentii, iar doi ani mai tarziu creatia a primit, in onoarea Printesei, numele cu care o cunoastem astazi.

Cadrele inedite cu Marion Cotillard surprinsa in aer au fost obtinute cu ajutorul unei trambuline pe care actrita a sarit in timpul sedintei foto. Urmareste AICI video-ul de making of!

Foto: Jean-Baptiste Mondino pentru Dior / Hepta.ro

PUBLISHED ON 26.03.2014

more in Fashion Etc