HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Machiaje inspirate de Maria Tanase @ Soirees de la mode XIII

Fiecare detaliu al celei de-a 13-a editii Soirees de la Mode, desfasurat pe 25 martie, a fost inspirat de artista Maria Tanase. Machiajul reprezinta unul dintre elementele esentiale ale show-ului si a purtat si de aceasta data semnatura ABA Make-up Team, echipa coordonata de Alina Brailescu.

In cadrul prezentarii, stilul atemporal al celei care a fost supranumita “Ciocarlia muzicii populare” a primit o interpretare eleganta. Modelele au pasit pe podium purtand machiaje cu sprancene bine conturate, ochi evidentiati discret cu farduri in nuante naturale si o linie de tus si buze accentuate cu ruj rosu.

“Nu exista eveniment de calibru fara o echipa de elita, am reusit sa construiesc cele mai mari evenimente din Romania in acest moment. Make-up-ul este o parte esentiala a oricarui eveniment. De ce oare toate show-urile – fie vorba de Soarees de la Mode sau Gala Avanpremiere s-a lucrat cu Alina Brailescu?! ┬áRaspunsul este simplu! O echipa de valoare se face cu oameni de valoare. Pentru mine Alina este un astfel de om.” a declarat Alin Galatescu, organizatorul evenimentului.

ABA MAKE-UP TEAM este echipa de machiaj a make-up artistului Alina Brailescu si face parte dintr-un proiect amplu, ABA MAKE-UP ACADEMY, scoala de machiaj unde Alina impartaseste din experienta sa participantelor.

“Reteta perfecta pentru ca o persoana sa devina make-up artist este ca aceasta sa fie implicata in proiecte inca din timpul cursurilor. Cursantele scolii mele isi exerseaza si isi perfectioneaza abilitatile la curs insa este important sa simta pulsul evenimentelor, atunci isi dau seama daca sunt facute pentru aceasta meserie. De aceea, incerc sa le implic in cat mai multe proiecte.” spune Alina Brailescu.

Date de contact:
0726 969 172
office@abacademy.ro
www.abacademy.ro

Mai multe imagini din cadrul prezentarii aici!

Foto si info via ABA Academy, Eduard Mariut

PUBLISHED ON 27.03.2014

more in Beauty Lines