HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Machiaj smokey eyes in doar 2 pasi

Machiaj smokey eyes in doar 2 pasi

Experienta mea in "arta" aplicarii corecte si estetice a machiajului s-a concentrat mult timp pe trasarea unei linii simple cu eyeliner negru si pe completarea cu mascara. Toate look-urile care necesitau mai mult de doua produse de make-up imi provocau adesea batai de cap, iar rezultatul nu era deloc dupa asemanarea celui din tutorial sau revista.

De fapt, cu situatia aceasta, indraznesc sa spun ingrata, ne-am confruntat fiecare atunci cand am pus ochii pe un look mai edgy. Si cand spun edgy, nu ma refer la lucruri extrem de elaborate, ci, de exemplu, la un simplu machiaj smokey eyes. Nu l-am nimerit niciodata si am si renuntat o buna perioada la ideea ca imi va reusi. Peste urmatorul tutorial, care demonteaza mituri si scheme de machiaj in nenumarati pasi, am nimerit recent, si s-a schimbat cam tot din acel moment. Realizatoarea lui foloseste doar doua produse pentru smokey eyes: dermatograful negru si un fard auriu/cenusiu cu particule stralucitoare. Pensula de machiaj e esentiala, ni se explica in clip, pentru a obtine un rezultat ca la carte.

Mai jos, pe indelete:

Foto de prezentare: Hepta.ro
Video: www.refinery29.com

 

 

PUBLISHED ON 26.01.2012

more in Newsroom