HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Lansare Iv cel naiv – Uibesc @ Control

Lansare Iv cel naiv – Uibesc @ Control

Iv cel naiv revine cu un nou volum de sms-uri si povesti de iubire in rime, intitulat 'Uibesc'. Lansarea cartii va avea parte de un 'iveniment' cu zambete asigurate de trupa de stand up comedy Aristocratii, de carti cu autograful autorului, de muzica si, bineinteles, poezie. Totul se intampla miercuri, 19 decembrie, la ora 19:00, in club Control din Bucuresti.

Poeziile lui Iv au aparut online in urma cu trei ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. S-au mutat apoi intr-un loc mai mare pe ivcelnaiv.ro, iar o parte dintre ele au pasit si pe paginile unui album, publicat de Editura Vellant in decembrie 2011, sub titlul ‘Versez’. La fel ca primul volum, Uibesc este ilustrat de Vali Petridean.

Afla mai multe despre Iv cel naiv intr-un interviu PeTocuri in culori!

Afis: Editura Vellant

 

 

PUBLISHED ON 18.12.2012

more in Newsroom